Teraz vecer som zrazu ucitila take stipanie tam dolu a ked som sa pozrela, zistila som ze mam strasne napuchnuty pravy \"pisk\" a neviem z coho.. uz to nestipe ani nic, ale je strasne velky, ale farbu ma normalnu.. z coho to moze byt a co si na to dat_?
napuchol mi _:(( rychlo pomoc
nejaka haved:)
co je to "prislusnik z fauny"???
fenrir nic nesvrbi, a natierala som si to s kremom candibene
dobre, tak to vyzerá na nejakého príslušníka z fauny, aj ťa to svrbí, a dúfam že si si to niečím nenatierala, lebo to by sa nám trochu skomplikovalo
fenrir tak prepac ... nechcela som ta urazit.. je to zatial len na pravej strane, a napuchnuty je hlavne ten pysk, okolo ani nie, len tak 1cm, farba ruzova ako vzdy :..
ja;) nic som nerobila:)) naposledy s priatelom pred tyzdnom, ale to je davno :)preto tomu nechapem
no prepáč všetky moje rady sú k veci, ale k tomu problému, tak najprv musíme zúžiť okruh, myslím, že anorganické to nebolo, takže je to len na pravej strane, či už začína aj ľavá, má to červenú alebo ružovobielu farbu a je ten opuch cez 2 cm
ak si sa prilis drazdila. pockaj do rana to snad odpuchne.
ale skus :))
fenrir od teba som tu uz iste prispevky citala a boli dost od veci..ale ak konecne povies aj nieco k veci tak dobre,ale to pochybujem,,