Teraz vecer som zrazu ucitila take stipanie tam dolu a ked som sa pozrela, zistila som ze mam strasne napuchnuty pravy \"pisk\" a neviem z coho.. uz to nestipe ani nic, ale je strasne velky, ale farbu ma normalnu.. z coho to moze byt a co si na to dat_?
napuchol mi _:(( rychlo pomoc
na to mám príliš málo informácií,
fenrir ved vravim ze mas prispevky od veci,,,
JE TU NIEKTO NORMALNY? ja potrebujem poradit co s tym..
vieš čo ma napadlo, čo keď je to naopak a ten ľavý pysk sa zmenšuje, teda ten 1 cm je normál, a ten ľavý štrajkuje a mal by som aj nejaké vysvetlenia tohto javu
:((
fenrir hahaha, ta mast je dobra, priatel dobre "triafa" uz roky,,, takze asi ti mimozenstania ze??? Ja sa ale pytam vazne, ale kazdy vazny uz asi isiel spat
no ak to nebol zásach mimozemšťanou, alebo si nemala priateľa, ktorý nevedel triafať, a tá masť nie je stará, tak ťa tam len nejaký malý odvážlivec kusol- podľa toho kde si bola či mravec a pod
ja to mam uplne jak "maly balonik" a isla som sa na to teraz kuk, ci to kusok neodpuchlo a vysla mi krv, pritom menzes mi skoncil uz vcera na obed a dnes vecer som spala s priatem, a nic krvave uz nebolo.. som si ista, lebo inokedy, ked tam napr.este mam zbytky krvy, tak vytecie spolu s jeho ejakulatom, ale teraz bol biely.. takze vobec nechapem.. myslite ze sa mi mohla este pustit krav z menzesu? Ja uz nicomu nechapem, :(( cim si to mam natret aby to odpuchlo?
fenrir ale to je krem, proti kvasinkam,, pouzivala som ho ked som ich mala, teraz som si ho natrela koly opuchu, lebo som nevedela co s tym.. ale mna by zaujimalo co to je-?
jaj nesmieš používať krémy, ktoré hubia plesne a pod, len si oslabíš prostredie tam dolu a naskáču ty akurát nejaké kvasinky, ten opuch bol náhly- do pol hodiny
kikina a kde by som to chytila? nemala som odkial:( ma nestras,,,