NECHCE KONDOM

Príspevok v téme: NECHCE KONDOM
help me

mam priatela, s ktorym sme sa uz par krat rozpravali na temu sex... chodime spolu uz pomerne dlho ale este sme to spolu nerobili...uz by sme to aj chceli spolu skusit, ale on trva na tom, ze to chce bez kondomu...prosim poradte mi pretoze som uz vela krat pocula, ze bez kondomu je sanca na otehotnenie az 98%...mam ale jednu kamaratku, ktora to s priatelom robi bez kondomu a vravi mi ze sa bez ochrany nemam coho bat ale aj tak mam pochybnosti...

help me

precitala som si vsetky vase reakcie a uvedomila som si, ze bez kondomu do toho fakt nejdem...dakujem vam za vase nazory

niekto

PRERUSOVANA SULOZ NIEJE SPOLAHLIVA
budem k tebe uprimny jedine co je naozaj 100 % je zdrzanlivost

najspolahlivejsia je HAK ale je to riane svinstvo a moze ti znicit zdravie
na druhom mieste je Pharmatex je to lokalna antika neskodne pre zenu aj pre muza posobi aj ako lubrikant
potom su rozne zabranove a ja este
neviem ake metody
www.antikoncepcia.sk
jedine co ta ochrani pred poh. chorobami je kondom ktory ma ucinost tak 95% hlavne koli zlemu pouzitiu

leerka

tak ked nechce pouzi kondom, tak ty s nim zase nechci spat...jednoduchy recept, alebo si daj predpisat antiku a nemas sa coho bat..... never takym veciem.....bez kondomu s nim nechod do postele....alebo bez antiky

Pac

Ja a moj frajer chodime spolu skoro uz rok. Na zaciatku sme pouzili 2 kondomy a od vtedy uz iba raz. Viem ze je to velke riziko nielen ze otehotnies ale aj ze mozes chytit nejaku pohlavnu chorobu ale vzdy ked uz citi ze bude vytiahne ho. AJ s kondomom aj bez neho aj s antikoncepciou mozes mat sancu otehotniet. Neraz som citala ze otehotniet mozes iba v tedy pokial sa do teba partner spravi a ked mas ovulaciu alebo tesne pred ovulaciou.

hmmmm

nebud hlupa, neviem kolko mas rokov ale to je jedno, urcite to nerob bez kondomu..to je velke riziko.. co by si potom urobila? uz si videla ako sa robi potrat? ak s nim chces tak velmi spat bez ochrany tak si chod pre antikoncepciu ku gynekologovi a mas to vybavene!