NECHCE KONDOM

Príspevok v téme: NECHCE KONDOM
help me

mam priatela, s ktorym sme sa uz par krat rozpravali na temu sex... chodime spolu uz pomerne dlho ale este sme to spolu nerobili...uz by sme to aj chceli spolu skusit, ale on trva na tom, ze to chce bez kondomu...prosim poradte mi pretoze som uz vela krat pocula, ze bez kondomu je sanca na otehotnenie az 98%...mam ale jednu kamaratku, ktora to s priatelom robi bez kondomu a vravi mi ze sa bez ochrany nemam coho bat ale aj tak mam pochybnosti...

zjuzjika

sodo, lenze pharmatex nemaneak velku ucinnost.....resp nie taku ako hak alebo kondom, tym myslim, ze je to menej ako 98percent.......

sodo

ja pharmatex pouzivam, som spokojna, HAK brat nechcem, viem, ze pharmatex mi tak nezasahuje do tela ako ten humus hak

mija89

leerka: uplne s tebou suhlasim. ja som tiez mala priatela, ktory nechcel pouzit kondom a ja som nebrala antikoncepciu. takze sme spolu nakoniec ani nic nemali... jednoducho povedz nie, aspon pokym nemas antikoncepciu... spolahnut sa na to "ze on si da pozor" je nonsens a cely cas pritom mysliet, ci neostanes v tom nie je bohvieco

leona

tiž si myslím, pharmatex je škodlivý. prečo ho neodporúčajú gynekológovia?
Poviete si, že ide o biynis a berú za predpísanú HAK peniaze. ale si uvedomte, že zo spodu tlačíte do seba niečo, čo zabije spermie.
.
kondóm je spoľahlivý ak sa používa ako má. a skúste extra tenké. tie ani nebude cítit.

zjuzjika

sodo pharmatex spolahlivy nie je.....rozpravala som sa o nom s mojim gynekologom vo stvrtok..... preco by tpotom baby brali hak, hormony, a nepouzivali by pharmatex, ktory nema ziadne taketo hormony?hma?

akinom007

ja by som teda do toho tiez bez kondomu nesla pokial neberies HAK, neriskovala by som to, mozes otehotniet z tzv"kvapocok lasky" tie vyjdu von skor nez ejakuuje a to on ani neciti