Ahojte všetci.Ešte chodím na základnú školu a mojím veľkým snom je byť detská psychologička.Akú strednú školu by som mala absolvovať?Koľko asi tak zarába detská psychologička?Ďakujem veľmi pekne všetkým :-)
Chcela by som byť detská psychologička čo mám absolvovať?
ahoj,aja by som sa chcela stať deckou psychologičkou práve nastupujem na strednu skolu pedagogicku za animatorku mame tam aj psychologiu a myslím si ze aj stejto strednej skoly sa da stať psychologickou len potrebujes wysoku...wiacej budem wediet ked sa tam opytam nejakej profesorky alebo triednej isto mi w tomto poradí :)...s pozdravom nela .
podla mna by nebolo zle ist na gymnazium ked chces ist na psychologiu...ved na vs budes muset strasne makat a na prijimacky hlavne no a gymnazium ta na to pripravi...a neboj nie je to az take zle na gymply, len musi ti byt prvorada skoola a zalubi az potom ked sa naucis...
Ja študujem tretí rok na HA . Školu som si vyberala kvôli jazykom a možnostiach sa dostať do zahraničia . Psychologiu sme mali pol roka . Celkom sa mi to zapáčilo a ja osobne mám strašne rada deti a mám s nimi veľa skúseností .Do rodiny sa nám narodila sesternica ale teraz už má dva roky. No niekedy ma až zaráža čo robí , ako ju tie veci vlastne napadnú . Kedže má ešte dve staršie sestry a aj tie som videla vyrastať tak mali úplne inú povahu . Tá naša maličká je jak z iného cesta. Moja sestra zase mávala hysterické záchvaty . Tento odbor jej pomohol ( lekárka ). Takže po skončení sa chystám na zdravotnú univerzitu . :)
Ahojte.Sice chodim este len na zakladnu skolu velmi by som sa chcela stat detskou psychologickou.Aj ked neviem preco,len mi to raz napadlo.A od tedy momaham svojim kamaratom so spravanim aj ucenim, teda ked viem pomoct.Vobec neviem na aku strednu skolu by som mala ist.Teda ani neviem ci je ta skola tazka.
ano to mate pravdu vela ludi ktory maju aj 2 vysoke skoly teraz robia normalne v jednej gumarni ktoru mame v meste ..jednoducho je taka doba ze clovek je rad ze ma nejaku pracu
nooo niekedy sa moze splnit aj detsky sen. hovorim z vlastnej skusenosti:D tak sa nenechaj odradit:)
..a dalsia vec, len malo ludi ma to stastie, ze sa im splni detsky sen, ze sa mozu venovat tomu, co by chceli. vacsinou robia to, ktore pracovne miesto je volne, bez ohladu na ich vzdelanie. mozno ked uvidis kriteria tejto prace, razom ta to prejde. a ak by si aj psychologiu vystudovala, je otazne ci si najdes pracovne uplatnenie v tejto oblasti.
Ja som chodila na gymnazium a nelutujem, lebo to bola dokonala priprava na vysoku skolu. Tak si vycibris mozog, ze vysoku potom zvladnes lavou zadnou. Na gymply mas aj seminare, tj. specialna priprava na konkretnu vysoku skolu.
A nechceš isť na zdravotnu? Potom sa môžeš starať o deti v nemocnici.
no tak ak chces ist na psychologiu urcite chod na skolu, kde budes mat aspon zaklady psychologie a biologiu , ta je na prijmackach, tazke taky gympel by sa ti hodil..ak pojdes na obchodnu, nebudes mat ani zaklady z dolezitych predmetov...