ovysaju mi prsia :(

pusinqa

čika to pekne napisala :) a ano vzdy lepsie mat velke ako male co je moj pripad :( a hanbim sa s nimi pred priatelom.. aspon zo zaciatku ked sme soplu zacali spavat tak som sa hanbila, po case to opadlo, ale stale sa necitim az tak skvelo ked som pred nim naha.. :(

ivonka5

Ahoj, ešte niečo.
Chalan, ktorému \"padneš do oka\", hľadá tip ako si TY - aj keď to sám nevie charakterizovať prečo - je to tak. Každému sa páči niečo iné. Ja som kedysi túžila po vyšportovanej postave s malými prsiami a myslela som si, že ja sa nemôžem páčiť, keď sa vyzlečiem. Bol to nezmysel. Príťažlivosť je úplne o niečom inom ako o idole z reklám. Ty si môžeš pomôcť tým, aby si sama bola spokojná a sebavedomá. Treba robiť niečo pre seba, potom sa Ti to vráti. Ak je pozitívny efekt v tvojej hlave, vidieť ho 100xviac. Bez sebavedomia sa ťažko hľadá partnerské šťastie. A pritom, to že sa nebudeš páčiť si nahováraš celkom zbytočne, ver mi. Veľa šťastia.

laurika

Kup si podprsenku ,,push up,,
Prsia ti sformuje, opticky zmänší.
Môžeš použivaťť aj korzet na sformovanie postavy.
Na spevnenie prs je výborné plávanie.

cia

ani ja nie som zrovna nadsena ked sa mam pred chlapom vyzliect mam 75 E a visia mi skoro az po pupok... ale zatial sa mi nestalo, ze by sa od nich odtiahol, alebo sa cudne divam, myslim ze ked uz ste vo faze vyzliekania, je to tomu chlapovi celkom jedno. teda aspon ja sa tym utesujem....

ivonka5

Keď som mala 17 mala som podobné komplexy ako Ty. Bolo to však pred 17rokmi a vtedy, neviem čím to je, bolo podstatne viac báb štíhlejších a plochejších, ako teraz. Dosť som trpela, užila som si blbých poznámok.Mala som problém ísť na kúpalisko!A bol žalostný výber výber podprseniek, kúpiť 75D, to teda bol problém. Plavky - žiadne, hlavne keď som vážila 47 kg a všetko mi bolo volné cez boky a hore malé. Teraz som so svojou postavou spokojná. Pravidelne roky cvičím a funguje to! Prsia mi spevneli a sú o číslo menšie!Kalanetika mi veľmi pomohla, chce to ale PRAVIDELNOSŤ!Cvičím každý deň - efekt - pevná postava, nebolí ma chrbát, mám VEĽA ENERGIE. Veľa šťastia a síl!

nothing

Katika, všetky prsia sú pekné, ide len o to, že niektoré potrebujú vačšiu starostlivosť ako napr. tie tvoje. Pravidelne cvič, navštevuj fitnesko, prípadne si nechaj poradiť od niekoho z fitneska, aké cviky sú najlepšie na tieto partie, nos kvalitné pevné podprsenky, kúp a používaj spevňujúce krémy na prsia a dekolt, a hlavne navštevuj solárko. Samozrejme, že výsledok nedosiahneš hneď, bude to chvíľu trvať..

vladyka

Vážení priatelia. Prsia sú všetky pekné. Závisí to od uhla pohľadu. Dôležité je, že prsia mi visia je i po v a nie ypsilon. Vi-sia nie je predpona. Visí. vždy mäkké i. Prsiam zdar. Mne sa páčia všetky.

crazynka:)

katika, nebud smutna. Chlapom sa pacia velke prsia, nerob si starosti a neboj sa vyzliect pred partnerom. Vies co by dali niekore baby za vacsie prsia? Neber to ako poblem ale ako prednost. A na spevnenie mozes pouzivat rozne cviky ci kremy. Ja mam tiez vacsie prsia, cvicim, pouzivam spevnovacie pripravky a vysledok je perfektny. Tak hlavu hore:o)

iv

mat velke prsia je lepsie ako nemat ziadne. to aby ti neovysali mozes riesit cvicenim a nejakymi spevnovacim kremom. a co sa tyka bradaviek, tak muzom sa velke bradavky pacia, to som si ista.

blavacka

podla mna to je super! nauc sa byt so sebou sama spokojna.. potom to bude aj z teba vyzarovat! a ved prave to sa chalanom paci. uvidis, to, ze ta maju zaco poriadne chytit. ja nie som az tak obdarena, mam len dvojky, ale citim, ako mi ich priatel rad stlaca.. juj, keby mal tak toho este viac na stlacanie :)