ahojte už som sem písala.. že som mala asi zap. močové cesty lekárka mi dala unasyn na to ale z toho ma aj varovala že ma môže prehanať a teraz to je!! čo na to? nie že by som stále chodila na wc.. ael keď idem asi tak 2-3 x denne tak mám stolicu tak riedku ako voda.. ako si to mám napraviť?
antibiotyka unasyn a hnačka... čo s tým...
Dostávaš sa do začarovaného kruhu, keď jeden chemický liek poškodí vždy ďalší orgán, na ktorý budeš brať ďalší chem. liek atď.
Myslím, že naše staré mamy určite nemali k dispozícii banány a čokoládu. Ešte za totáča sa stálo na banány v dlhých frontách raz za rok na Vianoce.
Staré mamy pripravili mrkvový alebo ryžový odvar.
Sladkosti neboli na dennom poriadku, zato obilné kaše a prírodné probiotikum = kvasená kapusta natlačená v obrovskom sude.
Snaž sa čo najskor dostať zo začarovaného kruhu, pekný deň.
Drž sa farmaceutkiných rád. Ten Majkin doporučovaný banán a horkú čokoládu by som teda momentálne neradila /i keď vo všeobecnosti "sťahujú"/, pri hnačke typu "voda" rozhodne nie.Vyhýbaj sa sladkému i keď ti prejde hnačka, aby si predišla plesňovým ochoreniam, pretože ATB ničia prirodzenú črevnú flóru.
skus endiaron tablety može zastavit
a chcem sa opýtať čo sú to tie probiotyká?? to prídem do lekárne a poviem jedny probiotiká a čo stoja?
ak mas hnacku, tak skus radu starych mam: banany a horka cokolada... pomoze zarucene - odskusane.
nasadit probiotika vo vyssich davkach: napr. Biopron 9, Probiofix, Lactoflor, je ich cely rad. Nastup ucinku urychlis kvapkami Hylak.