caute ked douzivam poslednu tabletku antibiotik 500mg po akom case mozem pit alkohol aby sa mi nic nestalo viem ze sa mi nic stat nemusi ale preistotu aby to malo take ucinky ako keby som mal iba alkohol....prosto po akom case poslednej tabletky mozem pit aby to nemalo ani naznak neakeho neziaduceho ucinku napr. ze budem viacej napitz dakujem
alkohol + antibiotika
---.--- alkoholik? nepijem ako je rok dlhy iba na narodky silvestra a teraz idem na lyziarsky takze preto sa pytam ty lolko.. a KSL dakujem
tak to ti neviem povedať takto.Záleží čo ti bolo,ako si znášal tie ATB,aké silné boli,aký si organizmus,koľko zvládaš normálne vypiť a tak. No je mi ľúto,ale v tomto ti neporadím. Nepočula som o niečom takom,že ako dlho po dobratí je človek mimo. Možno,ak si mladý a máš skvelú pečeň,tak ti nebude nič,aj keby si tú poslednú tabletku zapil rovno slivkou... Neviem ti poradiť
dmnt si alkoholik keď ťa to tak strašne trápi? KSL ti to vysvetlil,však sa ožer a uvidíš ako ti bude
ok no diki ale este by som chcel vediet ze ked douzivam poslednu tabletku po akom case mozem pit aby som nemal to co si pisal tie zaludocne problemi a ze sa rychlejsie opijem aby to bolo ako normalne
Píše sa to kvôli tomu,aby si si neodsral pečeň,keďže ATB je jedno chemické svinstvo,ktoré zaťažuje pečeň a alkohol ako vieš,tak tak isto. Určite to tam nepíšu kvôli tomu,že by si sa z toho naklepal... Ožereš sa rýchlejšie nie kvôli tomu,že si bral ATB,ale preto,lebo máš oslabený organizmus chorobou, tiež sa nesmie chlastať popri ATB,lebo alkohol môže znižovať účinnosť ATB.Záver: kľudne sa opi,ale musíš rátať s tým,že tvoj organizmus a trávenie,ako také, je oslabené a tak si musíš dať bacha,aby si to neprehnal,lebo sa môže stať,že sa nielen rýchlejšie opiješ,ale môžeš aj grcať z omnoho menšieho množstva ako máš mieru.
Záleží od druhu tabletiek. Vypočítaj si toľko času, v akých intervaloch si ich brala. Lebo toľko by mali účinkovať - buď každých 8 hod., 6....