velke prsia

Príspevok v téme: velke prsia
vladys

mam problem.mam 17 a mam velke prsia.mozno to znie dobre ale vysia mi ako keby som mala 4 deti a mam velke bradavky.a este k tomu su necitlive..malo co citim ked sa ich niekto dotkne.chcem mat sex s priatelom ale bojim sa ze sa mu nebudu pacit.hanbim sa za ne strasne.neviem ci sa dokazem vobec vyzliact pred nim.

anjelll

Urcite sa nehrb, ak chces cviky na spevnenie prs alebo dalsie rady nie je problem napisat mi na mail. Sestra mala velke problemy podobneho razu a je teraz v poriadku ma krasne poprsie. Hlavne sa nevzdavaj a bud sama sebou. Nemas sa za co hanbit.

pfffffffff

aj ja som mala taky problem, potom som vyskusala kombinaciu solarka, spevnujucich kremov, posilnovni a masazi na prsia. A nezabudni aj na vhodnu PODPRSENKU, ktoru nos cely den aj v noci, najlepsie aj presne obkresluje tvar tvojich prs a nie je velka ci mala, pretoze v 17 ti este mozno trochu povyrastu a prave podprsenka moze vhodne upravit ich tvar. No a za druhe, tym, ze sa budem pri sexe hanbiť ešte zdvojnasobis to, ze sa partnerovi pacit nebudes. Ak budes odviazana a ukazes partnerovi, ze sa za svoje telo nehanbis, tak to tak bude brat aj on. Lebo ako iste vies, druhi ta vnimaju takeho a taku, ako sa vnimas samu seba. A este jedna malicka rada na zaver: niekedy ked budes sama doma, uplne sa vyzlec az do naha a prechadzaj sa takto po byte, aby si si na svoju nahotu zvykla. Stale sa obzeraj v zrkadle a zameraj sa na partie tvojho tela, ktore sa ti pacia a na tie horsie proste zabudni. Ved nikto nie sme predsa dokonaly, aj ked to tak niekedy mozno pod oblecenim vyzera.

karco

no ta posilnovna by ti mohla pomoct, ale pozor na velke vahy. a hlavne sa porad s nejakym trenerom alebo s niekym, kto sa tomu rozumie. inak suhlasim s tym co napisal/a angi - ked ta priatel miluje tak bude milovat aj to ostatne.

lankygirl

AK MAS PROBLEM S OVYSANIM PRS A NEMAS RADA STUDENU SPRCHU VYSKUSAJ TO S KOCKAMI LADU KRUZYVYMI POHYBMI.VELMI DOBRE JE SPEVNIT SI PRSNE SVALY CO TAK KEBY SI VYSKUSALA POSILKU MNE TO DOST POMAHA.CHODIM DO POILOVNE.HNED PO STUDENEJ SPRCHE SI PORIADNE NAKREMUJEM PRSIA TO JE TIEZ DVOLEZITE A SKUS SI ICH MASIROVAT CHVILKU AJ SKREMOM.

jana86

Hlavne sa nehrb a neskrývaj svoje prsia lebo ti budú ešte horšie držať tvar. Keď sa sprchuješ striedaj studenu a letnú sprchu krúživými pohybmi na prsia a hlavne ráno a večer používaj krém - hocijaký len výžívný na prsia. Uvidíš že pri strostlivosti sa za ne hambiť nemusíš.