NEVIETE AKO SA MOZEM TOHO ZBAVIT? MAM TOHO VELMY VELA MAM 14 ROKOV MAM CELE RUKY OD TOHO AJ NOHY CELE ZASKRVAVENE HAH ..... NIEKTORY SA ZOMNA AJ MEJU V SKOLE A TAK ......... NEMAM NA NICH NALADU HAH UZ MA TO VELMY TAPY PROSIM POMOZTE MI !! DAKUJEM
Mam na rukach flaky hovoria ze je to Vitiligo
Tieto flaky spôsobuje mlieko a mliečne výrobky. Musíš ich úplne vylúčiť a tiež všetko čo obsahuje nasýtené mastné kyseliny, t.j. živočíšne a stužené tuky. Skryté sú v rôznych potravinách i vajciach. Jedz nenasýtené mastné kyselina, hlavne omega 3, i tie nepreháňaj, pretože potom sa z nich tvoria nasýtené. Prečistenie trvá nejakú dobu, pretože tieto tuky sú stuhnuté a ťažko sa rozpúšťajú. Jedz zeleniny a vlákninu, prečisti si pečeň.
skus sa poradit tu, zda sa ze maju nove informacie...
taktiez si prestuduj na nete co najviac o tejto chorobe ak si tak este nurobila, mozno bude niekto vediet poradit lepsie ako ja...
ti co sa smeju su uple sprosti a nestoja ti za to aby ta ich nazor trapil...bohuzial dnesna medicina nevie vitiligo liecit, teda len zmiernit symptomy, ale chorobu odstranit nevie...hlavne pozor na slniecko, v lete
pouzivaj kvalitne opalovacie kremy s vyssim faktorom...taktiez by ti mohol pomoct trocha beta karoten, ktory by mal zmiernit bledost flakov...inak to vo svete viac-menej neucinne liecia steroidmi (fuj), alebo ozarovanim laserom...