poradte prosim kam by zobrali ze kazdeho na hocijaku vysku v trnave alebo nitre...fakt ze potrebujem len vychodit hocijaku vysku kam by ma zobrali...mam zle znamky a je mi jedno aka vs to bude chcem mat len titul proste.neviete o niecom kde bery fakt kazdeho v tychto dvoch mestach???dikes
najlahsia vs???v trnave a nitre...
ak toho bc vobec spravis, uz som take hrdinky ako ty aj u nas videla... som estelen druhacka a ony su uz davno za horami za dolami, podstata je mat vztah k uceniu a zaujem o to na co si sa prihlasila a makat makat makat...
a uplne kazdeho tiez nikam neberu, aj ked sa hovori, ze tam beru kazdeho, uz som zazila aj pripady, ze ani na tie skoly niektorych neprijali...
takze sa neda hovorit o skole, kde skutocne kazdeho zoberu
aj v ruzomberku beru kazdeho a kazdy skonci...cest vynimkam
viete ja chcem ist po vyske na policiu ...a tam ked mas vs aspon bc tak mas ovela lepsi plat ako keby tam ides hned po maturite.no nie ? :P
tak ked ledva preliezas na strednej, tak vyska.. to je brutalita :)
u nas napriklad vyleteli aj ti co mali same jednotky. to je o uceni, nie o tom ze ti daju titul.
ak chces titul, nasetri si par desiatok tisic a mas ho v kapse.
Ja mám SPU v Nitre a bolo to v pohode.Ale aj keď som sa celé semestre flákala a zabávala,tak na skúšky som sa vždy vedela za čo najkratší čas naučiť čo najviac. Mám titul a môžem si z ním vieš čo... V mojom odbore sa naozaj nedá zamestnať... Dôležité je,aby si si vybrala taký odbor na VŠ (je jedno či NR alebo Trnava),ktorý si vieš aspoň trochu predstaviť,že by ťa mohol zaujímať,lebo na VŠ sa musíš ozaj učiť 85% informácií a vecí úplne zbytočných a potom,ak ťa tam aspoň niečo nebude zaujímať, tak sa ti bude chcieť z tej školy naozaj grcať a do 5.ročníka to tam nevydržíš
no ved ok...ale dajte mi niake konkretne vysky ak viete kam beru "kazdeho" v trnave alebo nitre...iba to chcem vediet
ak máš zlé známky a evidentne máš s učením problémy, na čo pôjdeš na VŠ?
Vysoká škola je predovšetkým o donútení sa U.Č.I.Ť.
Ak máš problémy s učením, VŠ bude pre teba trápením...
Ľahká vysoká škola neexituje... všade sa treba učiť kvantum informácií...
najlahšia? ako pre koho, pre mňa je právo malina,a stavbarinu napr.nemusím:D neviem čo chceš
moja zlata, to ze niekam vsetkych beru este neznamena, ze tu vysku spravis...
na mtf v trnave beru kazdeho a potom ich polovicka odchadza, lebo to nezvladaju a tak je to na kazdej skole kde beru vsetkych...