najlahsia vs???v trnave a nitre...

qqqqqqqq

no asi to mas trosku popletene...
lebo dostat sa na VS je to najlahsie, skor sa na nej aj udrzat da zabrat... takze sa najprv seba opytaj, ci na to mas...
pride mi to dost trapne, ked niekto kto na to raz nema sa hrabe tak vysoko... a potom to tak aj vyzera, ze ma u nas titul kazdy magor

zjuzjika

hm tak vidis ja som asi ta vynimka, kedze som "iba" z ucnovky isla na vysku... a tam bola sama matika, fyzika, mechanika... a vela ludi co vyjde z gympla nema na to, aby si urobilo vysku, takze by som to takto do jedneho vreca nehadzala..

moje

Majú právo, ale ich vedomosti sa nedajú porovnať s tými, čo chodili na gymnázium alebo na nejakú strednú, ako všetci dobre vieme, aká je obtiažnosť na učňovkách. Pochop, chcem tým povedať to, že niektorí celý život kašlali na učenie a na školu, pokým my ostatní sme makali a potili sa každý deň v škole a potom nad knihami. Zrazu, keď dospejú, si uvedomia, že hups, asi bude lepšie keď budem mať titul a hrnú sa na VŠ. Ja to nehovorím teraz o každom, sú aj výnimky, ale ja mám skúsenosti iba s takými v mojom okolí. Príde za mnou spolužiak, čo chodí na učňovku, že má samé jednotky, pritom predtým mal štvorky. Nedajú sa totiž porovnávať známky z gympla/strednej a učňovky, pretože obtiažnosť je príliš rozdielna. To je môj názor.

jingles

nooo tak na UCM Fakulta masmediálnej komunikácie sa hlási dooosť ľudí som si mala možnosť omrknúť minulý rok na skúškach takže tento rok ani nepredpokladám že by ma tam zobrali aj keď by som tam cela ísť

...

no potom to takto vyzerá v tom našom štáte. Niektorí vyštudujú len aby mali titul, a potom ked ho majú robia zo seba akokeby karlovu univerzitu vyštudovali, a ešte chcú aj hned po škole nejaké vedúce a manažérske pozície.

Poniektorí by ste sa veľmi mali nad sebou zamyslieť.

ale nakoniec v zamestnaní sa to ukáže kto ako sa vie presadiť a koľko koliečok má v hlave a koľko mu chýba

moje

No dúfam, že chodíš aspoň na strednú...Pretože ma už fakt doráža, keď minule moji dvaja spolužiaci zo základnej, čo chodili na učňovku, ešte aj tam sa učili na štvorky, ledva spravili nadstavbu a zrazu išli na VŠ. Samozrejme, že po prvom semestri, to vzdali...Ako, to už kde sme...Čo sa týka tej masmediálnej komunikácie a reklamy, tak tam keď sa niekto dostane bez dobrých známok a bez makania na sebe, tak klobúk dole, ešte cez protekciu je možnosť...

katkaVS

mna by zaujimalo z coho pozostavaju prijmacky z anglicky jazyk a literatúra..treba vediet spisovatelov a diela alebo ako to prebieha ...viem ze gramatika tam je ale ze ci tam aj literatura bude ? ak vie niekto tak nech mi pomoze budem vdacna

moniqa87

lucy0389,
ahoj, prepac, ze tak neskoro odpisujem, ale predsa...
ano moja kamoska robila aj prijimacky, ale vraj boli uplne v pohode...
no a k tym predmetom sa ti uplne vyjadrit neviem, viem, ze sa zaoveraju hlavne kulturou, vseobecne aj konkretne, ale presne znenie predmetov ti tazko poviem, akurat viem, ze tam maju aj rustinu, taliancinu... proste podla mna je to celkom atraktivne studium, pre toho koho zaujimaju taketo veci...

ewitkaaa

Ja chodim na SPU na technicku, tam beru bez prijimaciek, teda myslim ze este stale sa nerobia. KAzdy si mysli, ze ked tam vezmu kazdeho je to lahka skola,ale by si mala vidiet kolko ludi nepreslo,alebo to vzdali. Prve dva roky boli strasne tazke, treti bol uz pohodicka a stvrty si doslova uzivam. A VS podla mna lahka neexistuje, hlavne terba ist tam, kde ta nieco zaujima,aj ked si myslim, ze ze VS moze urobit kazdy, kto sa donuti pozriet do skript. Inak mas prerane.