aHOJTE vsetci.Viem ze tychto tém o menach tu bolo viac nez dost ale chcela by som sa vas opytat ake meno by ste dali vasmu dietatu..prosim skor moderne a neotrepane..ale to uz je na vas :)dakujem
Moderne pekne meno pre dietatko
moja krstna pred 4 dnami porodila a dala synackovi meno Jaroslav-podla mna velmi pekne, kym sme nevedeli co to bude, kazdy chcel meno Nela(podla Ordinacie, haha). Inac najkrajsie mena su pre mna fakt slovanske: chlapci-Jaroslav, Ivan; dievcata-Denisa, Klara, Ivana
mena ako Tobias, Matias bez makcenov ci Sebastian su na Slovensku komicke, a hlavne ked sa skombinuju s nejakym krasnym lubozvucnym rydzo slovenskym priezviskom. Ale keby som zila v zahranici, tak by som uvazovala nad menami chlapci-Matthew, Jacob a holky-Blair, Bella
moja dcéra sa raz určite bude volať Kristína...
Len by ma zaujímalo ešte jedno... či je meno Petra ešte obľúbené, alebo je totálne out?
Ja som síce ešte na začiatku tehu,ale mená už vybraté mám. ALEX alebo TOMÁŠ a dievčatko bude SANDRA.
Je fajn ze vyberate super mena ale myslite aj na dieta? Ved meno ako Paskal Luca Lilien k nasim slovenskym priezviskam nejdu. Kde ste dali rozum? Pracujem v skolstve a s modernymi menami sa stretavam denne. Deti sa prezyvaju a hadam nechcete aby vasmu synovi hovorili maska-paska atd. Pripada mi to ako by mlady rodicia medzi sebou sutazili kto da to najexotickejsie meno a to je skoda. Ved mena reprezentuju ako by vlast. Tie vase deti reprezentuju asi Ameriku, Francuzsko ... . :-(
Allegra je pekné a iste aj moderné meno, v preklade znamená "veselá".
David, Jakub, Alex, Roman, Norbert, Dominik, Adrian, Lukas.
Sandra, Denisa, Lea, Diana, Kristina, Adriana.
V aprili cakam chlapceka- Lukasika :-)