Moderne pekne meno pre dietatko

Kleona

Takze ja som si vybrala meno pre mojho syna Dani , a dcera sa vola Sarah a budeme mat dievcatko a to sa bude volat Rosalie ...

yvulienka

Ahojte,my mame 20-mesacnu dcerku a dali sme jej meno SOFIA MELANIE.a ak by sa nam podarilo aj druhe dievcatko tak bude LILIEN EMILY.strasne sa mi pacia dve mena a to aj z toho dovodu,ze ked bude velka a nebude sa jej pacit to prve,ktorym ju mimochodom volame tak ju mozu napr.kamosky volat MEL

poradtemi:)

CHCELA BY SOM SA VAS SPITAT AKE MENO SA VAM PACI PPRE CHLAPCA ?? MNE SA PACI CHLAPCENSKE SEBASTIAN A PRE DIEVCA NELLA ALEBO PETRONELA ALEBO KIARA TO JE SKOR TAKE EXOTICKE MENO

TAK PROSIM NIEJAKE CHLAPCENSKE MENO LEBO ASI TO BUDE CHLAPES AJ KED SURFUJEM POLOVICKU DNA PO INTERNETE HLADANIM CHLAPCENSKYCH MIEN NIC SOM ESTE NENASLAA CHCELA BY SOM NEAKE ZO ZAHRANICIA MENA A NEMOZEM NAJST
TAK KEBY STE BOLI TAKE DOBRE A POMOHLI MI S TYMI MENAMI :DD

MOZETE MI ICH PISAT NA MOJ EMAIL nikolka.h@centrum.sk DAKUJEM :))

CHCELA BY SOM SA VAS SPITAT AKE MENO SA VAM PACI PPRE CHLAPCA ?? MNE SA PACI CHLAPCENSKE SEBASTIAN A PRE DIEVCA NELLA ALEBO PETRONELA ALEBO KIARA TO JE SKOR TAKE EXOTICKE MENO

TAK PROSIM NIEJAKE CHLAPCENSKE MENO LEBO ASI TO BUDE CHLAPES AJ KED SURFUJEM POLOVICKU DNA PO INTERNETE HLADANIM CHLAPCENSKYCH MIEN NIC SOM ESTE NENASLAA CHCELA BY SOM NEAKE ZO ZAHRANICIA MENA A NEMOZEM NAJST

nikol25

Ja som v treťom mesiaci a už pomaličky vyberáme meno. Pre dievčatko zatiaľ máme Sára alebo Melánia(Melany). A pre chlapca sa mi veľmi páči meno Oliver, ale tak sa volá priateľ a nechce dať meno po otcovi tak asi Nikolas.