aHOJTE vsetci.Viem ze tychto tém o menach tu bolo viac nez dost ale chcela by som sa vas opytat ake meno by ste dali vasmu dietatu..prosim skor moderne a neotrepane..ale to uz je na vas :)dakujem
Moderne pekne meno pre dietatko
mne sa pacia mena pre chlapca jakub a patrik a pre dievcatko jednoznacne viktoria a sofia
Takze ja som si vybrala meno pre mojho syna Dani , a dcera sa vola Sarah a budeme mat dievcatko a to sa bude volat Rosalie ...
No ja by som dala dievčatku meno Livia alebo Lilien-pretože sa mi pači meno Lily
Viktória
Ahojte,my mame 20-mesacnu dcerku a dali sme jej meno SOFIA MELANIE.a ak by sa nam podarilo aj druhe dievcatko tak bude LILIEN EMILY.strasne sa mi pacia dve mena a to aj z toho dovodu,ze ked bude velka a nebude sa jej pacit to prve,ktorym ju mimochodom volame tak ju mozu napr.kamosky volat MEL
pre chlapca meno Jakub..to sa mi vzdy pacilo,ale ja mam dceru Lucku
CHCELA BY SOM SA VAS SPITAT AKE MENO SA VAM PACI PPRE CHLAPCA ?? MNE SA PACI CHLAPCENSKE SEBASTIAN A PRE DIEVCA NELLA ALEBO PETRONELA ALEBO KIARA TO JE SKOR TAKE EXOTICKE MENO
TAK PROSIM NIEJAKE CHLAPCENSKE MENO LEBO ASI TO BUDE CHLAPES AJ KED SURFUJEM POLOVICKU DNA PO INTERNETE HLADANIM CHLAPCENSKYCH MIEN NIC SOM ESTE NENASLAA CHCELA BY SOM NEAKE ZO ZAHRANICIA MENA A NEMOZEM NAJST
TAK KEBY STE BOLI TAKE DOBRE A POMOHLI MI S TYMI MENAMI :DD
MOZETE MI ICH PISAT NA MOJ EMAIL nikolka.h@centrum.sk DAKUJEM :))
CHCELA BY SOM SA VAS SPITAT AKE MENO SA VAM PACI PPRE CHLAPCA ?? MNE SA PACI CHLAPCENSKE SEBASTIAN A PRE DIEVCA NELLA ALEBO PETRONELA ALEBO KIARA TO JE SKOR TAKE EXOTICKE MENO
TAK PROSIM NIEJAKE CHLAPCENSKE MENO LEBO ASI TO BUDE CHLAPES AJ KED SURFUJEM POLOVICKU DNA PO INTERNETE HLADANIM CHLAPCENSKYCH MIEN NIC SOM ESTE NENASLAA CHCELA BY SOM NEAKE ZO ZAHRANICIA MENA A NEMOZEM NAJST
Ja som v treťom mesiaci a už pomaličky vyberáme meno. Pre dievčatko zatiaľ máme Sára alebo Melánia(Melany). A pre chlapca sa mi veľmi páči meno Oliver, ale tak sa volá priateľ a nechce dať meno po otcovi tak asi Nikolas.