aHOJTE vsetci.Viem ze tychto tém o menach tu bolo viac nez dost ale chcela by som sa vas opytat ake meno by ste dali vasmu dietatu..prosim skor moderne a neotrepane..ale to uz je na vas :)dakujem
Moderne pekne meno pre dietatko
No mne sa vééľmi páčia talianské mená
Giovanni, Michele, Kiara, ale páči sa mi aj kombinácia Šimon Peter....
ja ked budem mat deti, co dufam, ze budem, tak dievcatko sa bude volat Laura a chlapcek Misko, dufam, ze s tym priatelka/manzelka bude suhlasit :)
ja keby som cakala dieta, tiez by som sa asi riadila numerologiou, velmi vhodne je napr. Lucia (zaroven aj pekne a hodi sa skoro ku kazdemu priezvisku)
kajus.
a co je natom take smiesne? to sa vsetky baby musia volat dominika alebo janka? a keby sa volala Jara Pastrnakova uz by to nebolo smiesne? mate velmi konzervativne nazory. a vase deti by sa urcite viac potesili keby ste im dali meno mozno aj trosku nezvycajne nez stale tie iste dokola.
V dnesnej Pravde boli fotografie babatiek narodenych v tomto tyzdni aj s menami. A boli to presne take kombinacie (zahranicne meno a slovenske priezvisko), ktore tu niektori kritizujete. Niektore boli naozaj, naozaj smiesne. Neverila som, ze nejaki rodicia pomenju svoje dieta "Lara Paštrnák"...
Denisa, tak ja mám presne taký istý názor na mená mojich deti Karin a Tobiac je veľmi pekné. Bohužial Karin už má niekto v rodine, tak mi to vyfúkli..
Skúste sa poradiť s numerológom.
mne sa paci meno pre dievcatko Rebeca a pre chcepca Saymon, Samuel alebo Sebastian :) no ak sa mi podari mat babo tak z tychto mien sa bude volat :)
Tak mne sa pači pre dievča Kristinka a pre chlapca Alex tak sa volaju aj moje detičky
mne sa velmi paci meno Vanda.co poviete?