Moderne pekne meno pre dietatko

lost

liaaaaaaaa - dost dobra pointa,, exoticke ficia preto lebo je ich malo, akonahle ich bude vela uz nebudu exoticke a potom budu exoticke tie klasicke - Zuzka, Janka, Ferko ... :))

liaaaaaaaa

tak kazdy mame naky vkus, ja dnes ficia exoticke mena , mozno o 20rokov bude znova trend zuzka,janka, maria,janko jozko ci ferko... ktovie :)

lost

Dal by som take meno, na ktore by sa neotocila polka auparku, ak tam na to dieta zvolam ;)

Ktovie ako budu dnesne mena zniet o 30-50 rokov, mozno budeme mat vtedy len cisla a nie mena,alebo meno v binarnej sustave, volal by som sa 01101100011011110111001101110100

No krasa nie :) :D:D

celenka

jako nevychadzam z uzasu nad niektorymi menami...fakt taketo mena su popularne v romskych osadach.neberte to osobne, ale je to moj nazor.ked raz budem mat deti urcite im nedam meno ako Chiara a Stephanie a seliake tie americke sracky.uz mam dost celych amikov...este aby sa aj moje dieta volalo jak z Hollywoodu :/ ja dam radsej nieco ako Ferinko a Maruška, a ako nato pozeram tak budu tie mena urcite vynimocne...

ShaulaThalit

ja keď budem mať dcéru dám jej meno Puberta, a keď syna, tak sa bude volať Durex - nech vie, prečo je na svete :D

sajfina

Shaula aj ja som to neznasala to Kristy,Kris,no hroza a Tinka tiez nemusim...ale vacsina mi hovori Kikus,Kika,Kristinka,tak sa to da :D