aHOJTE vsetci.Viem ze tychto tém o menach tu bolo viac nez dost ale chcela by som sa vas opytat ake meno by ste dali vasmu dietatu..prosim skor moderne a neotrepane..ale to uz je na vas :)dakujem
Moderne pekne meno pre dietatko
tak kazdy mame naky vkus, ja dnes ficia exoticke mena , mozno o 20rokov bude znova trend zuzka,janka, maria,janko jozko ci ferko... ktovie :)
To teda áno, ani ja by som nedala také otrasné mená ako Chiara alebo Vivien.
jako nevychadzam z uzasu nad niektorymi menami...fakt taketo mena su popularne v romskych osadach.neberte to osobne, ale je to moj nazor.ked raz budem mat deti urcite im nedam meno ako Chiara a Stephanie a seliake tie americke sracky.uz mam dost celych amikov...este aby sa aj moje dieta volalo jak z Hollywoodu :/ ja dam radsej nieco ako Ferinko a Maruška, a ako nato pozeram tak budu tie mena urcite vynimocne...
ja keď budem mať dcéru dám jej meno Puberta, a keď syna, tak sa bude volať Durex - nech vie, prečo je na svete :D
meno lilana je naozaj otrasne,...strasne sladke, mne sa paci sofia, tiez chiara, nariah,
veru, Chiara je veľmi pekné meno..... :) a potom Michele - Mikéle
Shaula aj ja som to neznasala to Kristy,Kris,no hroza a Tinka tiez nemusim...ale vacsina mi hovori Kikus,Kika,Kristinka,tak sa to da :D