aHOJTE vsetci.Viem ze tychto tém o menach tu bolo viac nez dost ale chcela by som sa vas opytat ake meno by ste dali vasmu dietatu..prosim skor moderne a neotrepane..ale to uz je na vas :)dakujem
Moderne pekne meno pre dietatko
ja mam dceru Ashley
Pre chlapčeka Marcel,Marek a pre dievčatko Adrianka, Adelka,aďalšie,je ich veľa,čo sa mi páčia. Ale taká Rebeka, no neviem,asi nie, u susedov majú fenu a volajú ju Beky.
no mne sa pacia nase mena §moj syncek sa vola Tomáško a prave tieto nase mena je malo pocut lebo kazdi si dava cudzie a tych je uz vela to je sami Sebastian,alexander,Kiara atd. no ale ponuku mien co tak Sára a Darius
Áno veľmi pekné. Alexandra pre dievča a pre chlapca Alex.
dievča - Alexandra/Alex, Laura, Linda, a pre chlapca Alex, Michael, Adrián, Kristián :)
vcera sa mi strasne zapacilo meno mojho dodavatela - mathias..
Elisabeth je myslim Alzbeta,to v kalendari je.
mne sa tiez paci Elisabeth,len neviete kedy ma meniny?Lebo neviem sa k tomu uz dlhsie dopatrat.
A este ak mozem,tak Sofia,Sára a Rachel je pekné,osobne :)
Čo je moderné meno?
opičiť sa jak tela po USA, či anglických menách? Chiara, vivien, Mikele, hururu, ibrahim, usama, a najhorsie salome a podobne ... vaše deti vás za to budú milovať... ako ich budú volať na škole, salám, vinea???
ak vás trápi komplex z vlastného mena, netrestajte ním aj vaše deti, ale radšej vyhľadajte odborníka...
chlapec: Richard, David, Michal
dievčatko: Lívia, Adela, Natália