už deviaty deň mám menštruáciu... aj to vyzeralo, že bude končiť, ale včera sa mi objavili veľké zrazeniny krvi (väčšie ako čerešňa až slivka) včera boli asi 4 a sprevádzalo ich dosť krvi, potom som vôbec nekrvácala a ani dnes.... zrazu som mala kŕče a bolelo ma brucho a znovu zo mňa išli zrazeniny... dnes ich bolo ďaleko viac... 6-7. Čo to môže byť?
krvné zrazeniny
ja viem o tom.... že sa to nemá.... ale ono to začalo už včera... a naviac.... na tento zákrok som bola objednaná 4 mesiace... a už to bolo akútne... a keď som si rátala... tak menštruácia mi mala skončiť pred týmto zákrokom.... bohužial sa mi predĺžila
CEZ MENSTRUACIU SA ZUBY NEMAJU TRHAT A ANI OPEROVAT. MOZNO JE TO SPOSOBENE AJ TYM. DVE RANY NARAZ. POZOR NA TO.
no môj doktor vie o tom, že menštruáciu mám takto v kusoch... keď mi robil sono, tak zistil, že sa mi tvorí vysoká výstelka maternice... čo to vysvetľuje... ale takéto kusy som ešte nemala preto som z toho taká... naviac dnes mi trhali zub múdrosti... síce mi ranu zašili, ale aj tak... z toho úbytku krvi som dosť vyčerpaná
tiez to mam a lekarka povedala ze je to v poriadku
take zrazeniny krvi idu tak po klasickom porode ale ani vtedy by asi nemali ist možna trošička to bude v niečom problem
Myslím, že je to normálne..aj ja to tak mám niekedy.