ahoojte....meska mi tyzden pri com mam stale pravidelne...dnes som si urobila teh. test a vysiel mi pozitivny...ma niketora z vas podobny pridpad???je to na sto %
tehotensky test rapi clear
takze ako danka ked budem pit tonik tak mozem potratit?hmmm tak to som este nepocula....
falosne pozitivny test je zriedkavejsi nez falosne negativny, ale mozu to sposobit ak niektore lieky - napr. coldrex night
uff, tak mne vravel gynekolog ze ked raz test vyjde pozitivny tak tehotentsvo je iste lebo sa zachytitl HCG hormon ci ako sa vola. ale ze ked vyjde negativny ze to nemusi byt pravda lebo ze je mozne ze ten hormon sa nezacal este vyplavovat do krvi. neviem ako je to mozne ale je mozne ze sa plod neudrzal.a baby davajte si pozor na tonik.ten napoj co sa pije lebo obsahuje chinin a ten niekedy zabranuje udrzanie plodu.tak aaasi tak
este niekto
neviem lebo robila som si testy a hned na druhy den som isla ku gynke,zobrala mi krv a o dva dni boli vysledky,ze nic a menst.som dostala az o 2 tyzdne.
mamicka007 mozno sa plod neuchitil
ja som si robila testy/2/jeden bol pozitivny,druhy negativny a nakoniec z toho nic nebolo a niesom tehu
dakujem...ma este nejaka s tym skusenosti
100% ti dá len vyšetrenie u doktora. Teh.test,ak je pozitívny,tak je to takmer betón,že si tehotná. Len pri prípade,že výjde negatívny výsledok,tak vtedy to nemusí byť pravda. Však zopakuj s iným testom a uvidíš
ak ti vyšiel pozitívny test (za predpokladu, že si dodržala návod)tak si určite tehotná a mala by si čo najskôr zájsť k dr., aby vylúčil prípadné mimomaternic. tehu.