NAHOTA trosku inak :)) BOYS&GIRLS

Príspevok v téme: NAHOTA trosku inak :)) BOYS&GIRLS
pampuuuska

mam vyse dvojrocny vztah, aaa kazdy studujeme v inom meste (KE,BA), da sa povedat ze to klape a pod... no lenze mojmu chrobacikovi zislo na rozum, ze by straaasne chcel moju nahu fotku, no fakt strasne :P ... lenze mno, mne je to akosi hlupe (aj sa odfotit) ale v podstate niesom nejako dokonala aby bolo vobec co odfotit :D .. heh, mno tak poradte, chalani piste ci by ste si priali od priatelky jej nahu fotku, a baby- ak to od vas priatel chcel, tak ci ste mu to zelanie splnili :)) ...dakujem za setky prispevky, (ja sa newiem rozhodnut, lebo naozaj mi to pripada kusocek blbe) =) tak vdaka a LEN SERIOZNE!!!

lalalalaaa

ja som sa priatleovi odfotila v podväzkoch... takze tak tiez som sa pofotila vselijako zvodne pohlady a tak.. aby ho to rajcovalo a nastartovalo ,riadne ked sme nemohli byt spolu.. a uz mi pisal smsky ako je velmi nadrzany a tak:)a mame vztah na dialku ,aspon sa na seba viac tesime..

cvbhgfjhgf

Nerob to. Mali sme taku nastenku na vojne v kežmarku. tiež slečny poslali svojim priateľom fotky hore bez aby sa im za nimi necnelo. Nastenka bola plna. najhoršie bolo to , že po niekoľkych rokoch noví chlapci spoznavali svoje tety, učiteľky , susedy.

lenuliatko

a mam inac tiez 20.aj s normalnym digitalom sa da vytvorit nejaka fajn fotka a upravit.ale keby poznas niekoho s takym lepsim fotakom nebolo by to na skodu.bolo by to krajsie.a tiez radim v spodnom pradle.

mikepd

Sprav to presne ako ti radia. Nejke sexi fotky v pradielku, to ho potesi urcite ovela viac ako cista nahota. Ja o to chcem poziadat priatelku a uz som zacal na podobnom darceku pracovat :-)) Ale bacha na to!!! Mne jeden kolega omylom preposlal taketo maily od jeho manzelky (boli to viac ako len solo akty!!!) a o par dni si to vsimol. No ludia poviem vam len malicko chybalo aby sa to tým omylom nedostalo na intranet. :-)))

lenuliatko

ja som nafotila akty pred tehu aj pocas tehotenstva asi v 8.mesiaci som bola.fotil ma jeden velmi dobry kamos.a bol to dobry zazitok teda.hanbila som sa hrozne ale v pohode.nefotila som rpedsa pre playboy ale pre manzela a pre seba a zabavu.fotky boli take normalne ziadne oplzlosti .umelecke :)

huhuh

ja by som sa odfotil na tvojom mieste, ale nie total naha, radsej ako pisali v spod pradle alebo nieco podobne, sak zober fotak, samospust a vymyslal ;). Ale vypytaj si aj ty jeho fotku, v pripade rozchodu (vzdy sa moze stat) nech to neukazuje vsade. Ked budes mat ty jeho tak bude to OK

ni

ahoj mám pre teba taký typ.. nech ťa odfotí kamoška nebud celá vyzlečená daj si také čipkové priesvytné kraťaskové nohavičky.. a tak si sadny na stoličku.. teda bez operadiel na takú ribarsku aelbo takp no mini.. a tam sa rozkroč a medzi nohy si daj tak ruky.. a pritisni si prsia a uvidíš.. sprav si veľa foto a potom vyber

pampuuuska

njj,...ono keby sa dalo aspon kvalitnejsie upravene foto z toho urobit :) ale to vie len fotograf (skuseny) aaa pred nim sa vyzliect - asi tazko :D ...hh, takze jedine domaca vyroba.... =) hi