Stále krvácam II.

Príspevok v téme: Stále krvácam II.
veronika

Doteraz som mala vždy pravidelnú meštruáciu, ale raz mi meškala 11 dní, a druhý krát sa spustila týždeň pred termínom. Ale taká slabá, a už 5ty týždeň stále trvá! Moja doktorka mi dala iba tabletky na spevnenie vlásočníc v cievach. Vôbec nepomáhajú, ale ona tvrdí, že mám vydržať. Beriem ich už týždeň, ale stále krvácam a je to stále silnejšie. Sama na sebe cítim, že toľko stratenej krvi ma oberá o sily. Nevládzem už ani výjsť hore schodami bez zastavenia!
Neviem čo mám robiť :((

veronika

Nemôžem zmeniť lekárku, pretože u tej svojej som len tri mesiace a musím minimálne pol roka. Vraj...
Nekrvácam nejak dramaticky, takže na pohotovosti by ma asi vysmiali.
Moja doktorka si myslí, že ma to anemizuje, ale čítala som si na nete príznaky anémie, ale nemám ani jeden, okrem tej krvácavosti :(

kuba

Chod na pohotovosť, tam ti pomôžu, aj ja som mala podobný problém a len tam ma dali dokopy, bo môj gynekolog tiez mi daval len tabletky... Pichnú ti injekciu na zmiernenie krvácania, teda na stiahnutie a budes OK.Držím ti palce.

menly

no nemozes to urcite nechat tak chod za gynegologom lekarka ti na toto napcha len tabletky myslim ze je to vazne ak ta to obera o sily neboj sa nehambi sa chod musis toto nje je sranda mozes mat potom trvale nasledky a tak chod ano??