Hovorí sa, že med je veľmi zdravý, protizápalový. Skúsili ste si ho naniesť na zapálenú vyrážku? Neublíži ešte viac?
Med
je pravda že väčšia konzumácia medu môže podporovať tvorbu akne ??? ja jem med každý deň a možno preto sa mi tvroia podkožne vyrážky... veľke množstvo vraj podporuje tvorbu histaminových látok a tým tvoru akne..
a čo repíkové obklady? tie by mali pomôcť upokojiť vyrážky.
GSE ve vytazok z grapefruitovych semien s 33% aktivnej latky, citricidalu.
Na Slovenskom trhu je slabsi vyrobok(1/2 zhruba) pod menom citrovital, takze z toho treba 2x tolko kvapiek
čo je vlastne to GSE?
Med ma ciastocne antibioticke ucinky, je zdrojom ziviny(cukor) a vitaminov a od pradavna sa pouzival na rany a zapaly. Kedze ale kvalita medu kolise podla zdrojov, spracovania, zamorenia, osobne davam prednost zmesi kokosoveho oleja, cukru a GSE.
1 Lyzica kokosoveho oleja, 1.5 lyzice jemne mleteho praskoveho cukru a 5 kvapiek GSE. Dobre zamiesat a naniest hrubo na poskodene miesto, ci uz zapal, hnisania alebo do otvorenej rany.
Prve vysledky vidno uz za 24 hodin, kompletne vyhojenie ram sa velmi zrychli, zapaly a hnisanie zmiznu.
Med ma hydratacne ucinky...cize na protizapal su lepsie ina babske lieky ,ako rozdrvit polku paralenu,zmiesat so zubnou pastou a naniest ...a Ta kombinacia med a citron , to mi nejde do kopy. Efekt prirodnej masky spociva v kombinacii igrediencií ...med hydratuje, citron je ako druha alternativa tonizacnej vody,stahuje pory a je skor drazdivejsi...a toto do kopy nejde
dakujem. mám tú vyrážku na dekolte a idem na ples. je hrozne zapálená a potrebovala by som sa jej rýchlo zbaviť. Pomohol by med?
med ako pletova maska je super, este s tvarohom a citronom:)