MIGRENA-JE MOZNE JU VYLIECIT?

liza

samozrejme ze ocistne kury a zdrava zivotosprava je velmi dobra,ale pomaha cloveka udrziavat v urcitej zdravej forme.ale migrena ako taka vznika kdesi daleko.najblizsie bud pri porode,alebo v prenatalnom obdobi-a v niektorych pripadoch este davnejsie....viem ze malo ludi sa zaobera tymito vecami a veri v to.ale ja som svojej migrene venovala naozaj dlhu cestu poznania,aby som prisla na pravu pricinu-nie ju potlacat(lieky,akupunktura,zdravy ziv.styl-to su vsetko super veci,ale nevyriesia pravu pricinu problemu)ale riesit!!!niet nad vyriesenie si a poznanie problemu.clovek v to ale musi verit.je to dlhsia cesta-ale o to krajsia:))))

am

Ja mám migrénu 20 rokov. Posledné roky užívam ergotaminové čipky-pomáhajú.Aj neurológ mi predpisuje tabletky od bolesti.Odvtedy môžem normálne fungovať.Radím každému, aby šiel k neurológovi.

zds

Ja by som na vasom mieste asi konal takto:
- upravit si cyklus, aby bol v norme
- syry, bielu muku a kavu vyrazne obmedzil
- pravidlene cvicil a pohyboval sa na cestvom vzduchu
- zaradil by som mensiu ocistovaciu kuru, aj pomocou zihlavy alebo cistaceho caju.
Toto skor ci neskor donesie poztivne vysledky.

leila

Migreny mam od puberty, vlastne od mala, co si pamatam. Napchavam sa liekmi od bolesti,naposledy predvcerom, musim to pokombinovat, inak nie som schopna normalne existovat. Na vysetreniach nic nezistili, ze oni nevedia, co s tym. Ked som bola na rontgene krcnej chrbtice, povedali, ze to moze byt z toho. Zeby mi doktori nejako pomohli nemozem povedat. Nastastie svokra je Dr.,tak vzdy vsetko konzultujem s nou. No, ale zaver je taky, ze s tym proste zijem a fakt je cloveku na umretie, ked ho to chyti..musim sa opytat na tu kineziologiu...dik za radu..:o)

liza

ahoj.mam tiez migrenu.lieky uz nechcem brat.liecila som ju akupunkturou.je to fajn,ale ani to nepomohlo.niekomu to pomoze ale moj problem s migrenou ma korene az daleko v minulosti a tak to riesim kineziologiou.vela ludi to este nepozna ale neverila by si aky zazrak to je.vacsinou nase fyzicke problemy totiz pramenia este z minulosti....skuste to,ale treba najst dobreho kineziologa.nie kazdy to vie robit dobre.to je dolezite.vela stastia!!!

sykorkabobo

Od detstva som trpela na migreny,liečili ma na gastritídu,až ked som mala 45r.zistili mi vrodenu chybu zužený prechod z pankreasu do žalúdka,vobec mi netrávia tuky.Z dlhoročného neliečenia sa vyvinul chronický zápal žlčovodov a pankreatitída.Úporné migrény poľavili až po určení správnej diagnózy a po niekoľkomesačnom liečení.Vačšina migrén má povod v zlom trávení,určite aj Váš manžel najde pomoc,nech sa nevzdáva a navštívi viACERÝCH LEKÁROV,AJ ZO MŇA UŽ ROBILI HYPOCHONDRA...