Ahoj zeny:] mam krasnych 20 a celulitidu ktora sa zhorsuje z roka na rok i ked som chuda jak palicka... co vsetko sa da robit aby sa aspon zastavila lebo si to nechcem o par rokov ani predstavit? dakujem
celulitida
športuj a natieraj si dané partie kremom na spevnenie a kremom proti celulitide. ktorý krem ti vyhovuje najviac musiš zistit sama.
brezovy olej je na celulitidu skvely + masazna hlavica od Weledy
Tabletky proti celulitíde - track.buycellinea.cz
Ahojte, myslite, ze na celulitidu moze pomoct aj ked si na noc nohy obalim mikrotenovymi sackami a este pred tym ich nakremujem gelom proti celulitide?
skus kremy a sprchove sampony na celulitidu...velmi dobry je aj sprchovy sampon so sprchovou hlavicou proti celulitide od nivey
lucka este ze ta mame... :))
ja chcem ten krem. posli mi ho. ale vyplatim ho az ked mi zmizne pomaranc :))
babeny. Ja som dlho celulitidu nemala. Ked som si ju vsimla, zacala som sa ako asi mnohe natierat roznymi kremami. To samozrejme nepomohlo vobec. Odvtedy uz 5 rokov pravidelne cvicim a trosku sa to zlepsilo. Asi pol roka dozadu som zasadne zmenila stravovanie. Jedavam pravidelne a hlavne o vela viac pijem (predtym som nevypila niekedy ani pol litra, teraz uz aj liter a pol), neverili by ste ale teraz je celulitida na ustupe. Na pohlad uz nie je skoro vidiet a dokonca ked si stlacim nejake miesto napr.na stehne, tak jej tam uz skoro nie je. Takze urcite sa treba hybat, treba vyplavit tu hnusobu z nasho tela a fakt jest zdravo. Vsetko so vsetkým totiz súvisi.
Už som písala v teme široké boky,kamoška si dala robiť lipolýzu a spravila sa jej krásne aj celulitída,je s tým spokojná.
to ze ste chude vam nepomoze..ja patrim medzi buclatejsie, ale zasa nie velmi, tak akurat :) ale celulitidu nemam..zavisi od stravovania..urcite nie rastlinne umele stuzene tuky, z toho je to najviac..volakedy ludia varili na masle a masti a ziadna celulitida nebola...u nas doma sa pouziva olivovy olej, mast a maslo obycjane klasicke maslo, ziadna rama flora ci nieco podobne..a btw..aj cholesterol mam v poriadku:)
babeny, doteraz som na tom zadku nic nemala! Je pravda, robila som na telesnej gymnastiku vela a hybala som sa, lenze teraz na vyske furt sedim na prednaskach a v buse, pohyb ziaden.. chce to pustit si hudbu a tancovaat, aerobic robit, urcite studena tepla sprcha, a hlavne peelingova masaz s hubkou... Moze celulitida suvisiet s uzlinami? Kedze neprudi lymfa, zapalene hrdlo, napuchnute uzliny a vznik celuly? Samozrejme malo pohybu...