Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ženatý????

Príspevok v téme: ženatý????
neviem_co_dalej

poradte mi prosim.neviem co mam robit. uz par mesiacov som so zenatym.ja ale neviem co si mam o tom mysliet. vravel mi ze by chcel byt so mnou ale ze to sa neda ze on sa nerozvedie ani keby co bolo a to vraj len kvoli detom. a ja zijem v neistote. neviem ci sa so mnou len hra a klame ma alebo fakt mu tak zalezi na detoch a kvoli nim ostane s manzelkou. takisto mi vravel ze si ma velmi vazi a ze ma nechce ranit.stale nad tym rozmyslam a neviem prist ku ziadnemu zaveru.uz fakt neviem co dalej.mam sa nanho vykaslat? alebo pockat este chvilu? alebo bojovat kym nebude moj? nechcem rozbit rodinu ale srdcu sa rozkazat neda... :((

luciferka

to ze odisiel do ineho mesta za pracou neznamena za mu na jeho zene nezalezi....koko mas rokov ak smiem vediet? moj nazor je taky, ze ak by mu bolo s manzelkou naozaj tak zle, a na tebe by mu zalezalo tak sa rozvedie...., respp. jej to minimalne oznami

neviem_co_dalej

nemiluje ju..mozno keby ju miloval tak by to bolo inak... keby som bola vydata za muza ktoreho by som nemilovala tak by mi bol lahostajny a nebola by som mu verna.....

katkaxxx

hm... tak ked ku svojej zene sa dokaze spravat tak ze je mu to jedno a kludne ju podvadza namiesto vyriesenia veci, tak myslis ze ku tebe bude uprimny a verny? ja pochybujem...

neviem_co_dalej

katkaxxx....asi mas pravdu... ale viem ze na jeho zene mu nezalezi..keby zalezalo tak by neodisiel do ineho mesta za pracou...a nechodil by domov mozno raz do tyzdna...alebo ja uz neviem. mozno som az taka naivna a vidim len to co chcem vidiet....

veronika

ale verila by si, ze srdcu sa rozkazat da.
kolkokrat to bola len pomatena hlava, co drzala dvoch ludi spolu.

a neuverila by si, aki su zenati muzi neuveritelni klamari.
nehovorim ze vsetci, ale vacsina.

katkaxxx

srdcu sa rozkazat neda.. hm.. na svete je tolko chlapov, preco prosim ta prave zenaty? tu ide o zasady.. ja by som si proste s takym chlapom nic nezacala pokial by sa nerozviedol... ja neviem, ved nie je ti nechutna predstava ze ma nejake tie veci s tebou a potom je doma s manzelkou a bohvie co sa deje v skutocnosti u nich? ako si mozes byt ista ze ta len nebalamuti?? podla mna sa stala chyba hned na zaciatku - nemala si sa do toho pustat.

neviem_co_dalej

miska31........ja som mu uz povedala ze je koniec.ze v tom nechcem pokracovat.on mi na to povedal ze ako chcem. ze on nema pravo mi nieco vycitat ked je zenaty. ale ze aj tak chce byt so mnou a ze dufa ze v ten den sme neboli spolu posledny krat....a ze dufa ze este budeme spolu...tak neviem no