Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ženatý????

Príspevok v téme: ženatý????
neviem_co_dalej

poradte mi prosim.neviem co mam robit. uz par mesiacov som so zenatym.ja ale neviem co si mam o tom mysliet. vravel mi ze by chcel byt so mnou ale ze to sa neda ze on sa nerozvedie ani keby co bolo a to vraj len kvoli detom. a ja zijem v neistote. neviem ci sa so mnou len hra a klame ma alebo fakt mu tak zalezi na detoch a kvoli nim ostane s manzelkou. takisto mi vravel ze si ma velmi vazi a ze ma nechce ranit.stale nad tym rozmyslam a neviem prist ku ziadnemu zaveru.uz fakt neviem co dalej.mam sa nanho vykaslat? alebo pockat este chvilu? alebo bojovat kym nebude moj? nechcem rozbit rodinu ale srdcu sa rozkazat neda... :((

sajfina

a ty si snad panenka maria,ked ona je mrcha,ta ty si 1000raz vacsia mrcha...a este si aj radne naivna,ked mu zeres vsetko co ti povie,ze si ju bral z povinnosti???xaxa kravina,ze ju nemiluje?preboha,vies kolko ludi pracuje na tyzdnovky?si fakt blba a raz sa ti to vrati

katkaxxx

proste nahoda ? :D tak zaklad je nespat s kadekym ale s clovekom, s ktorym si viem predstavit zivot :) ty sa ho stale strasne zastavas... asi ti natlacil toho dost do hlavy.. no ja vas nepoznam a do toho nevidim, tak uz si svoje komenty necham pre seba :)

neviem_co_dalej

katkaxxx... vies ...bežne sa stava ze zena otehotnie aj ked nechce...proste nehoda...alebo moze kludne povedat ze nemoze mat deti len aby otehotnela a on to do nej kludne pusti.....su vselijake mrchy ktore urobia hocico aby si k sebe priputali chlapa...

veronika

ale tak zase urazat by sme tu nikoho nemuseli.

je to proste tak, su zalubeni, ktovie kto tu komu klame a podobne. ale vacsinou to nema dobre konce. to je moj nazor.

katkaxxx

ze bral si ju z akejsi povinnosti lebo je tehotna.. a preco ju teda nabuchal?? ten tvoj chlap je asi fakt charakter... ked ty mas 20 tak radsej ani nechcem vediet kolko ma on, ked ma zenu a deti..

veronika

viem ze mu veris naivne. ale mas 20. a chlapom sa najlepsie oblbuju 20rocne pipky ktore im vsetko veria.

vies... ja si tak myslim - jeho manzelka by ti povedala inu verziu, jeho deti (neviem ake su stare) inu verziu, kamosi tiez inu.

doveruj, ale preveruj.

luciferka

tak ked mas 20 tak sa s nim neyahadyuj, nikam to nevedie, sice poznam jeden pripad kedy sa chlap kvoli milenke rozviedol, ale je to len jeden z mala, predstav si svoju buducnost, predstav si co chces, a ak sa nechces delit o chlapa s inou zenou, tak vies co ma spravit....

neviem_co_dalej

veronika...on ju ani vtedy nemiloval...bral si ju z akejsi povinnosti lebo bola tehotna....vraj..mozno ze to je lož..neviem...