ahojte, vegetariáni, mohli by ste mi dať prosím tipy ako vyzerá váš jedálniček?by som sa rada stala vegetariánkou pretože mäso mi nikdy príliš nechutilo, zdá sa mi to zdravšie a hlavne humánnejšie.viem, že mám jesť veLa ovocia, zeleniny, strukovin a obilnín, ale chcem rady od skusenejších:-)aby mi nechybali žiadne živiny a tak.dakujem pekne!!!!
Vegetariánsky jedálniček
HENRA , ja som nikdy nepokladal vegetarianstvo ako prejav proti jedeniu zvierat , niektorym ludom maso nechuti tak preto su vegetariani no su aj taky co su nimi dobrovolne lebo si myslia ze zachrania planetu ked nebudu jest zvierata. To je priroda , potravinovy retazec , ludia su na jeho vrchole a je odveci aby ludia venovali svoju energiu proti tomutu systému :D Raz tu budu ajtak len ľudia , psy , mačky a zvierata chované pre potravu.
Ahoj, ja som veganka a sportujem, takze mam aj trosku svojsku stravu. Rano jem obilniny, vlocky a tak,,, na obed sa snazim strukoviny, hlavne nejaku fazulku ci sosovicku,,, ale niekedy aj zeleninku s ryzou... olovrant mam stale v podobe ovocia, hlavne jablcka,,, vecer salatik,,, pouzivam aj protein, aby som mala dost bielkovin, konkretne sunwarrior, ten sa mi velmi osvedcil:
vitalcity.sk
S tou ošipanou je to super napad. :-DD
Ty si didusa super vegetarianka :)))
Jasne, ze mozes aj ryby a ak naucis plavat osipanu, kludne si daj i bravcove
a ryby niesú zvieratá keď sa pýtač či ich môžeš jesť? nikdy som toto akože nechápala, vegetariánov čo jedia ryby :D
to si velmi divna vegetarianka, ked nevies takuto zakladnu vec...
Pozri napr, www.makrobio.wbs.cz