S akou značkou púdru na tvár máte najlepšie skúsenosti? Zmatňujúci, ktorý zafixuje make-up a nevytvára nános "masky"?
púder
viem viem dnes som videla katalog
jaja- áno samozrejme, že vydrží dlhšie ako hodinu. Ak by som ti mohla ešte poradiť, skús zmatňujúci make up od Oriflame - Matte control.
Ja ho teraz používam, je skutočne výborný, mne vydrží počas celého dňa, vyskúšala som viacero značiek krycích krémov, ale tento je jednotka u mňa...
A dokonca v katalógu 03/2009 je zlacnený, stojí 4,90. :)
a ten vision aj vydrzi na pleti??? vyydrzi zmatnenie aj dlhsie ako hodinu?
ja pouzivam uz niekolko rokov od manhattanu, modry obal neviem presne nazov. Je antibakterialny a ak si zvolis spravny make-up tak aj dobre zmatnujuci. Pre mna osobne ma velmi dobre odtiene, posobi prirodzene. Som zatial velmi spokojna :)
púder Oriflame VISIONS môžem skutočne len odporúčať, na zmatnenie pleti je vynikajúci...
ja som nad nim tiez rozmyslala...je fakt taky dobry???
jednu vec ti poviem najlepsie bude to ak si objednas puder z oriflame vision za 150sk je super
ja som do teraz puder moc nepouzivala,ale teraz si ho kupit rozhodujem sa medzi tymto od DERMACOLU-fixacny
www.dermacol.cz
a este medzi tymto od Manhattanu-rada clear face
-odkaz odstránený-
potrebujem hlavne ZMATNIT !!!!mam tak 1-2 vyrazky, v T-zone velmi mastnu plet na zvysku tvare normalnu
ktory puder mi odporucate viac?
nejlepsiu skusenost mam s pudrom clinique. Ten pouzivam aj teraz, uz mam tretiu buxu.
ja pouzivam Synchrorose Xp, fluid powder make-up, moze sa pouzit aj ako samostatny make-up, no ja ho pouzivam ak puder, na dokoncenie celkoveho make-upu.neviem,ci ho tu na sk dostat, donasa mi to sestra z nemecka. je uzasny!je to talianska kozmetika.sice drahy,ale ozaj je super!