Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chceme dietatko

Príspevok v téme: chceme dietatko
majka96

ahojte, viem ze sem asi písat, je dost blbé, ked sa jedná o toto...ale tak skúsim, ci mi tu niekto aj normálne poradí.4 mesiace som brala HAK Minervu ale pre zlé zdravotné problémy som ju musela okamzite vysadit a zistili ze nemôzem antiku vôbec uzívat. Uz preslo od toho takmer rok a s priatelom sa milujem nechránene...pocas menstruácie ale aj po nej..asi tak 8-9 dní. A stále nic. Pocas toho roka som aj prekonala posvový zápal..ale tak to je hádam neskodné...aspon dúfam..Mohlo sa nieco stat, tým ze som brala HAK a mala zlé výsledky? Ze teraz nemôzem otehotniet...Ak má niekto podobný problém alebo mi vie poradit, tak prosím napíste mi...velmi pekne dakujem.... PS: podla doktora by som mala byt zdravá....

bubka

Hlavne sa pomiluj s chutou,zena ktorá dosiahne pri sexe orgazmus ma väčšiu sancu otehotnieť ako tá ktorá si to neužije.

sara333

pi vela zenskeho caju,a treba mat styk hlavne v plodne dni......ak nevies naklikaj...primar.sk.....medikalkulacky...vypocet plodnych dni...vela stastia...my sme cakali na babetko 2 roky a podarilo sa nakoniec

macicka122

prave som pisala v teme: "ako otehotniet" svoju podobnu situaciu. tak si to pozri. Strucne ti to tu napisem, brala som rok HAK, potom som zo zdravot.dovodov prestala brat, zistili mi vysoky prolaktin - odvtedy som nedostala kramy - az teraz (po vyse 2 mesiacoch)- inak mam tiez nepravidelne... zvyseny prolaktin brani otehotniet, preto moozno sa to ani tebe nedari, skus zajst na lekarom nech ti urobi hormonalny obraz ci v tom nie je zvyseny prolaktin !!!

alica7

Ahoj Majka .. hak je fakt svinstvo, ale nemyslim si ze by mohla byt pricinou problemov s otehotnenim (hlavne urcite nie po tak kratkom case ako si ju brala ty) .. Skor si mohla mat este par cyklov po vysadeni bez ovulacie, mozno aj 4-5 cyklov .. cize sa vlastne mozno nepokusate uz rok o babo, ale len nieco vyse pol roka .. a to nie vsetky zeny otehotneju aj v pripade ze je vsetko ok ... tusim do roka otehotnenie 80% parov alebo tak nejako .. takze podla mna este mozes byt kludna .. klud tomu urcite len prospeje .. alebo skuste ak sa da ist niekam na tyzden kde budete obaja bez starosti a spokojni ... a mozno aj zmenit zivotospravu teba a partnera..zdravsia strava, pohyb ... a na zistenie plodnych dni (mozno ich mas uplne mimo tych dni ktore si spominala)by stalo za to skusit symptotermalnu metodu ... je o tom dost stranok na internete (napr. www.elep.sk ale su aj ine)