Krvný tlak mávam nízky 110/70, čo ma však trápi je vysoký pulz až do 120-125 úderov za minútu niekedy. Vie niekto poradiť, čo môže byť na príčine. Žiadne veľké zdravotné potiaže nemám, bolesti chrbtice a raz zápal močového mechúra. Ďakujem.
Vysoký pulz - vyše 100
Dievcata alebo mladé zeny maju casto vysoky tep, je to normalne, ak spadas do tejto kategorie, tak to mozem jedine poradit nejaky sport, beh napríklad.
Berieš AD?
Fuuuu lezim a srdce mi ide vyletet. Pulz cez 120 a to som v klude. Trva to uz dlhsie, som unavena cely den prelezim, mam zavraty, velmi sa potim. Liecim sa na uzkostnu depresiu, momentalne som v zlom psychickom stave. Tak neviem ci je to len tym, abo ist k obvodacke s tym tepom...
teda - tym nechcem povedat, ze si odkonale zdrava a nic ti nie je. mne nic nenasli, ty mozes mat problemy rozneho druhu. ale prajem aby si ich nemala :)
ahoj, ja mam od malicka vysoky pulz.. cez 100. bezne v klude.
posledne mesiace vsak mam tlak vysoky, co som nemavala.
bola som darovat krv a tam mi namerali 150/90 a poslali ma na kardiologiu hned v ten den a vyciarkli ma z darcov.
bola som na roznych vysetreniach a vsetky vysli v poriadku.
nasadili mi vasocardin, po tom sa mi upravil aj tlak a aj ten tep klesol na 80-90.
bola som aj u gynekologa, ci to nemozem mat z tabletiek ale on hovoril ze klasicky studentsky stres. to iste mi povedali aj na internom.
ja si myslim, ze ako je bezna u niektoryc ludi teplota nad 37, tak u nas je bezny tep nad 100 :)
urcite cim skor s tym zajdi k MUDr. vysoky pulz unavuje srdcovy sval. treba vysetrit pricinu a liecit ju
treba s tym zajst za lekarom. treba ti o.i. vysetrit i stitnu zlazu