Ahojky....uz dlhsiu dobu sa snazim schudnut! najskor to slo ale potom prisli vianocea kila su spät!! zacinam zas chudnut!! nenavidim svoje tucne telo, neznesiem pohlad do zrkadla a uz sa ani nezmestim do svojich oblebenych siat!! mam 155 a 57kg. Ide ma slak trafit. chcem konecne schudnut a preto hladam niekoho s kym si o tom budem pisat! predsa len je to väcsia motivacia, ked je nas viac!! tak prida sa niekto???
Podme chudnut spolu
leila: to mas blbe..lebo ja ked som bola v anglicku..tak tam som mala v praci take stresi ze z mojich 52 kg sa stalo 60!! no potom po 2 mesiacoch mi z jedla tak prislo zle ze som vyvracala hadam aj dusu!! a 3 a pol kila bolo dole!! s priatelom chcem zacat behavat ale kym su mrazi tak nas to brzi!! chcem mat 50kg..aj cvicim, ale dlho mi to nevydrzi!! HROZAA :((
žabka ahoj, ja mam asi podobny problem len ja stresujem kvoli skuskam som stale doma teraz a jem, takze tiez som pribrala uz. Potrebujem to zmenit.
mas tam datum 4.1. hmm.. :)
tak zacni cvicit :) nic ine nepomaha.. teda uprava stravy, to je jasne :) ale bez cvicenia tazko :) cvicenim sa pekne formuje postava.. :)
na fotkach vyzeras uplne normalne :)