Je to blbé?

januskaaa

ja som sa bozkavala prvykrat v sestnastich:) a dost som si nad tym hlavu lamala,ze ci to budem vediet..len potom to prislo samo a vedela som :D na to neni co nevediet..len zakladna vec: neslintat a nestrkat jazyk nasilu :)

cmuk

ja zasa myslim ze to je v oblube.. aspon v tomto okoli.. teda ak sa vie chlapec spravne bozkavat tak... ci ti nesmakovali jeho sliny ci?

naco :d

neviem prečo by to malo byt blbe... ja mam 17 skoro 18 a poviem ti ze pokial nenajdem babu kt budem fakt lubit tak mi to ani nechyba ... mal som moznost ale cakam na tu pravu a potom si uzijem tie krasne chvile spoznavania zivota =)

svatojanska muska

Ja sa bozkavam s priatelom bez jazyka vacsinou,kedze mi to moc nesmakovalo (pred nim som sa nikdy nebozkavala), takto je to strasne fajn,a hra sa mi so spodnou perou,je to super :-P.Jazyk pridame iba sem-tam na ojedinele okorenie.Nad bozkami sa netreba trapit,kazdy to rad inak,a spolocne si aj tak najdete co mate radi.Klasicky francuzak aj tak nie je moc v oblube.

lila22

co sa tyka mna tak mam rada ked sa s jazykmi dotykami len velmi jemne a zlahka..ziadne pchanie jazyka az do krku, to mi nieje prijemne..ae tak jemnucko to heej:)) a sak pri orale tez ho nemusite pchat az do krkuu:)) a nebude vas napinat

lajka

Nenechaj partnera aby ti tlacil jazyk az neviem kde, a nemysli na to ze ta z toho moze napnut, a pri orale napina aj mna, z toho si nic nerob.....

olga.

ja mám tiež slaby žalúdok. aj mna pri bozkávaní občas napne. mám to aj pri orále. Ale mna napne aj u zubára, alebo ak mi doktorka pozrie do hrdla.
Nedá sa nejak nacvičiť, aby ma nenapínalo?

ili

lajka má pravdu nie každý chalan vie bozkávať. Mala som jedného, ten mi behal vnutri jazykom ako rýchlik, ako keby vibroval. no bolo mi na vracanie.
pár krát ma aj naplo. rozišlya som sa s ním, lebo som mu nevedela povedať pravdu. Ale ani ma nepriťahoval a nebola tam láska. Teraz som zrelá žena, mám priateľa ktorého ľubim a miluje sa s ním bozkávať. vie to úžasne.