neviem si predstavit sex bez toho, aby som si pritom sama nedrazdila klitoris. naucil ma to moj byvaly tak som si na to zvykla a nemozem sa toho vzdat. bez toho nedosiahnem orgazmus. neviem ci to neni divne mojmu terajsiemu priatelovi..
baby,drazdite sa pri sexe same??
ja si to robim rukou len pri masturbacii..ked som s partnerom to nerobim..mojmu byvalemu sa to pacilo tak som to robila ale mna to nevzrusovalo..radsej mam ked napr. pri polohe odzadu mi on pri tom drazdi klitoris jeho rukou..to je supeer..
Taky si to pri sexu delam, jinak totiz orgasmu dosahuju vyjimecne. A mymu klukovi se to libi, takze zadny strach. Myslim ze to vadi jen puritanum
Ja to tiez robím :)a navyse mojho priatela to strasne vzrusuje ked sa moze pozerat :)
venovat sa jej aj rukov
co ti zakazuje?
hmm mne to pratnerka zakazuje o.O
bez toho by som asi orgazmus nedosiahla....milujem, ked si možem klitoris draždiť..a nikto ma to nenaučil proste potreba:D
no aj tu sa ukazali dva odlisne nazory. niektoremu chlapovi sa to paci, iny si mysli ze to robi zena preto, ze ju dostatocne neuspokojuje. hmmm
to je v pohode,robím to aj ja, rýchlejšie dosiahnem orgazmus
no moja priatelka si klitoris nedrazdi.
neviem ci nechce,ale mne by asi prislo divne keby si ho drazdila.citil by som sa tak,ze ju neviem sam dostatocne uspokojit.ked sa milujeme,tak ju drazdim len tym, co mam medzi nohami.a orgazmus mala zatial stale.a neviem,ale po sexe je taka pojasena potom,taka culejsia:D:Dto ste aj vy ostatne?ci len ked vas partner uspokoji?inak je vacsinou kludna a po sexe sa len usmieva a chcela by mozno aj tancovat :D:D