no pred par rokmi ma po masturbacii strasne zvykol stipat penis alebo mocova rura a trvalo to dost dlho a ja debil som nesiel k lekarovi preslo to a stale mam problemy s mocenim ze po domoceni este stael odkvapkava moc a neviem to konrtolovat jednoducho si uz dam hore gate a este vyjde nejaka kvapka...a a aj erekcia je niekedy slaba, ranna erekcia zvykne byt ale niekedy je len taka slaba......pojdem k lekarovi co mu mam povedat? myslite ze s tento problem sa este da vyriesit? pomaly budem mat 18
Nelieceny zapal penisu alebo moc. rury
Zdravím mam problem s penisom mam jednu partnerku uz vyse roka a teraz sa mi na zaludi pod predkozkou robi taky biely akoby hnis (konzistencia) a neskutocne ma pali predkozka natiahla sa mi a zalud aj predkozka su zacervenane velmi a zalud je drsny. viete mi aspon niekto poradit cim by to mohlo byt? z mocenim nemam absolutne nijaky problem
dobry den chcem sa spytat ked si masturbujem tak ma vzdy za nejakych 10 sek. zastipe zalud neviem co to moze byt prosim poradte
ivka:prosim porad mi mam okolo zaluda modry flak a predkozku pri masturbacii neviem pretiahnut cez zazul ako keby bola zuzena pretiahnem, ale nie uplne je potrebna obriezka??? :( :( :(
Zdravím moj brat ma 11 rokov a ma vyschbutu špičku penisa neviete čo to znamená mama si stim nevie radi
ahoj, mám problém niekedy ma páli po masturbácii penis alebo skôr močová rúra na konci penisu a mám v tedy nutkanie často ísť na malú. Neviete čo by to môhlo byť? a mám s tým ísť k lekárovi, jak mu to mám povedať?
aj ja mam to co HELP poradi niekto
Mam celu cervenu predkozku a zalud pokritu niecim takym soplovitim sfarbenym do biela.A strasne to stipe a svrby
može to byt chronický zápal..ked ma tam jako nie že páli ale pichá..proste taký blbý pocit..ale ja ho mám aj ked potlačim len tak bez močenia..