Nelieceny zapal penisu alebo moc. rury

Príspevok v téme: Nelieceny zapal penisu alebo moc. rury
to je jedno

no pred par rokmi ma po masturbacii strasne zvykol stipat penis alebo mocova rura a trvalo to dost dlho a ja debil som nesiel k lekarovi preslo to a stale mam problemy s mocenim ze po domoceni este stael odkvapkava moc a neviem to konrtolovat jednoducho si uz dam hore gate a este vyjde nejaka kvapka...a a aj erekcia je niekedy slaba, ranna erekcia zvykne byt ale niekedy je len taka slaba......pojdem k lekarovi co mu mam povedat? myslite ze s tento problem sa este da vyriesit? pomaly budem mat 18

UROS

Zdravím mam problem s penisom mam jednu partnerku uz vyse roka a teraz sa mi na zaludi pod predkozkou robi taky biely akoby hnis (konzistencia) a neskutocne ma pali predkozka natiahla sa mi a zalud aj predkozka su zacervenane velmi a zalud je drsny. viete mi aspon niekto poradit cim by to mohlo byt? z mocenim nemam absolutne nijaky problem

daimon222

dobry den chcem sa spytat ked si masturbujem tak ma vzdy za nejakych 10 sek. zastipe zalud neviem co to moze byt prosim poradte

kekk

ivka:prosim porad mi mam okolo zaluda modry flak a predkozku pri masturbacii neviem pretiahnut cez zazul ako keby bola zuzena pretiahnem, ale nie uplne je potrebna obriezka??? :( :( :(

Lucka lucike

chcem sa spytat, priatel ma na semeniku dve malicke hrcky(ako hrasok)bielej farby, a nechce stym nikam ist, no povie mi vzdy ze ho niec neboli, ale ja ho posielem stale odbornikovi,,,a on nechce..viete mi poradit co by to asi malo byt??

luk

ahoj, mám problém niekedy ma páli po masturbácii penis alebo skôr močová rúra na konci penisu a mám v tedy nutkanie často ísť na malú. Neviete čo by to môhlo byť? a mám s tým ísť k lekárovi, jak mu to mám povedať?

pato23

može to byt chronický zápal..ked ma tam jako nie že páli ale pichá..proste taký blbý pocit..ale ja ho mám aj ked potlačim len tak bez močenia..