Chcem vediet, aky mate nazor na sex v 3ke (zena, muz, muz alebo muz zena, zena)?
Do 3ky
JA S TYMTO NESUHLASIM ABSOLUTNE MOZE TO LEN NARUSIT VIAC VZTAH PREDSTAVTE SI KEBY SA VASMU MOLASKOVI PACIL VIAC SEX S TOU DRUHOU ZENOU AKO S VAMI OSAHAVAL JU TAM NAHU ZA PRASIA A CHYTAL CELKOM VSADE A VAS BY SI NECHAL AZ NAPOTOM KED VAS MA STALE NOOO AK SA MATE RADI TAK OSTANTE SI SAMI DVAJA MNA PRIATEL NIKDE NECHCE PUSTIT NA CHVILU A ETSE KED SA PO NIEKOM POZRIEM NOOO
no ja teda urcite nie!
:)))
Poslal by som ju k vode, ale ona nikoho nechce takze pohoda ; ))
a co ak by to chcela ona ....ramirez...nejakeho k tebe./..co by
si robil???
Ja osobne si neviem predstavit to zeby som k svojej drahej dakoho ineho pustil a napak ona ku mne nejaku inu zensku. Staci ze sa na s nejakou kamaratkou bavim ktoru ona nepozna a uz je zle ; )))
LACI,myslim si ze mas pradu..suhlasim s tebouuu
niekedy sa o tom bavime,ale ja by som to chcela s dalsim chlapcom a priatel zase s dalsou holkou..takze z toho nic nebude a ja by som aj tak ziarlila,ze by som to nakoniec aj tak ukoncila skor ako by k tomu prislo..
ak ide o vazny vztah ,,kde patri laska medzi dvoma normalnymi ludmi...tak je to nieco nemozne...ale ak mas priatelku/priatela len na sex..alebo si slobodny/na...tak je to v poho,..isiel by som...no s vaznym vztahom by som to nikdy neskusal,,,
Ja by som to nechcela skusit, lebo sa mi to hnusi.Podla mna je sex najkrajsi vtedy ked ho robia dvaja ludia, ktori sa naozaj lubia a to uz nehorim o ziarlivosti, ja by som to nikdy nedovolila a priatelovi staci, ked na mna sa len nejaky usmeje alebo pozrie a uz zuri, takze trojka urcite nie .Hnusi sa mi uz len ta predstava.