caute
mam s priatelkou pekny vztah uz dlhy cas vise 2 roky ale v poslednom case je to nejake divne ona sama od seba sa na mna nevrhne nevravim ze by to robila pred tym casto ale teras je to este zriedkavejsie ako pred tym...a ked sa jej spytam ze preco musim vsetko zacinat ja odpovie mi ze mne sa neche ale ked ma navnadis tak uz je to o inom neviem co si mam o tom mysliet ona vaha nad tym ci vobec zacat a co ked sa stane tam to a a tam to ....nevem ako ju mam nie ze donutit ale vyhecovat k tomu aby aj ona sama od seba isla na vec bez toho aby som to ja cakal...nevravim ale zase ze pri kazdej prilezitosti sa ma na mna vrhnut to mi je jeasne ze to je somarina ...neviem ako dalej ...tak Vas prosim o radu alebo vas na nazor dakujem
Velmi prosim o radu
alebo ma napadla ešte jedna vec, ak si ju ešte nikdy doteraz nepriviedol k orgazmu, tak nevie aké to je dobré, preto sa jej nechce
Vieš ono je to tak, že pokial nieje nymphomanka a neide je len o sex, tak na to aby sa s tebou milovala a aby mala na to dovod potrebuje istu vec. A to si byt ista že ju miluješ ! baby su take, pokial ona nieje presvedčena že to s nou myslíš vážne, a nechodiš s nou len kvoly sexu, tak nemá dovod sa s tebou vyspat. Skús ju pobozkat, povedat jej že ju lubiš a uvidiš že sa rozbehne, ale treba to hovorit častejsie, nie len vtedy ked sa chceš s nou vyspat, lebo potom ta prekukne a vie že to hovoriš len preto lebo od nech niečo chceš... najlepsie ked to myslíš vážne. Uvidiš ! po mesiaci je zaručený uspech. ale zase to neprehánaj, povedz jej to ked ta to napadne... Ti vravím, pokial nieje nejaka nypha ktorej záleži len na tom aby si zasexovala hoci s kym a hoci kde, tak si musi byt v tebe ista a vediet že to nebude lutovat.. to že sa jej nechce je len vyhovorka, potrebuje od teba niečo počut.. ozvi sa čo na to hovoriš, a nemysli si že som buzik ked ti pišem taketo veci, ja mam tiež priatelku už rok a spávame spolu