Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi prosim o radu

Príspevok v téme: Velmi prosim o radu
raven

caute
mam s priatelkou pekny vztah uz dlhy cas vise 2 roky ale v poslednom case je to nejake divne ona sama od seba sa na mna nevrhne nevravim ze by to robila pred tym casto ale teras je to este zriedkavejsie ako pred tym...a ked sa jej spytam ze preco musim vsetko zacinat ja odpovie mi ze mne sa neche ale ked ma navnadis tak uz je to o inom neviem co si mam o tom mysliet ona vaha nad tym ci vobec zacat a co ked sa stane tam to a a tam to ....nevem ako ju mam nie ze donutit ale vyhecovat k tomu aby aj ona sama od seba isla na vec bez toho aby som to ja cakal...nevravim ale zase ze pri kazdej prilezitosti sa ma na mna vrhnut to mi je jeasne ze to je somarina ...neviem ako dalej ...tak Vas prosim o radu alebo vas na nazor dakujem

raven

No dakujem za rady
Summer_ dnes som to tak spravil lezal som v posteli ..sme 2tyzdne bez nic nebranilo tomu aby sa to zacalo a ona nic ..neviem ja som s toho strasne zufaly a smutny ..s tym ze jej poviem lubim ta alebo jej nieco pochvalim povzbudim ju nemam problem to je myslim si kazdodenna vec v tom to asi nebude orgazmus uz somnou mala takze si myslim ze to nebude ani podobna vec ako ste napisali....a podvadzat ma asi nema kedy si myslim ved sme cely den spolu...ja uz neviem co mam robit mam hlavu v smutku

Summer_

Ale ak je taky clovek od zaciatku vztahu, moze to znamenat aj to, ze je proste taky typ? Ze nejde o ziadnu neveru, nechut, ani o klesanie zaujmu casom, len o to, ze je proste taky?

dada

Ked uz teraz je situejšn takato ,ako neviem..ale vlastna skusenost mi vravi...ze tam nieje to prave orechove ... a ak rychlo na sebe nepopracujete , vztah je o chvilu v troskach

Summer_

yxo jejda to je mi luto :( to sa ti sama priznala, alebo si ju k tomu dotlacil?
V mojom pripade to tak zatial urcite nie je, sme spolu rok aj nieco a citim ze je velmi zalubeny, ze ma naozaj miluje a aj sme si obaja prvy, takze myslim ze on ma nepodvadza.. ale samozrejme co nie je, moze sa stat:(
Zatial si myslim, ze to moze byt jeho povahou. Ze sa do toho nehrnie, lebo proste nema to v povahe. Aj to moze byt nie? Okrem toho, ten moj sa do toho nehrnul nikdy, takze to neni ani zmena :D

yxo

ja mam pre teba jednu zlu spravu ale podla mna to tak asi v tvojom pripade nebude ale treba aj s tym ratat...v mojom to bolo take iste a nakoniec som sa dozvedel ze byvala spava s inym a preto ta zmena nakoniec sme sa aj rozisli..... mozno je to pricinou ....ale hovorim to ze sa to stalo mne vobec nemusi platit ze aj tebe sa to mohlo stat...

Summer_

No lenze napr. moj priatel vie ze ho milujem.. casto mu to vravim. A dokonca hlavne vtedy, ked vobec nejde o sex, proste len tak, pri ranajkach, alebo vonku, alebo hoc kde kde to citim... Ale zase ten moj bol vzdy taky ze nehal zacat mna a on sa moc necinil. Ale mna to uz hneva, chcem mat pocit ze po mne proste tuzi, takze musim skusit tento moj "test".. snad sa podari .. :(

to jje jedno

je to dost možné... možno že si začne mysliet že Ťa to už omrzelo a začne si to uvedomovat.. a potom pojde aj sama od seba..ale nasjkor by som vyskušal tu prvú radu.. až potom toto

Summer_

ja mam s priatelom ten isty problem a tak som sa rozhodla pre jeden taky "test" :D proste ja s tym nezacnem vobec a budem cakat, ako dlho vydrzi.. raz predsa musi dostat chut tak, aby zacal sam a aj ho necham, nech si to aj cele sam odrobi.. :D a takto to urobim viac krat, nech sa nauci ze nie len ja budem vzdy zacinat.. teda aspon dufam ze sa mi to podari.. niekedy je mozno lepsie nehovorit o tom, ale hodit toho cloveka priamo do problemu, nech si plava :)