Zasekávajúca sa a pukajúca sánka

Príspevok v téme: Zasekávajúca sa a pukajúca sánka
quaky

V poslednom čase má trápi jedna vec- ked chcem poriadne otvorit usta, ale aj ked sa chcem najest sa mi uplne zasekne sanka a ak sa mi ma "odseknut" tak musi puknut... neboli to ale nieje to nic prijemne a ani smiesne... a bojim sa ze tym si sanku poskodim.... mala by som s tym niekde ist.... ale kam a co mi spravia?? diky

sanka123

no o operacii nechcem pocut ani slovo, to by som sa bala, ze mi to tam spravia este horsie. Je to neprijemne, ale neni to zasa az take akutne, budem si muset skratka davat asi vacsi pozor.

oukydouky

To, ze sanka puka, je podla mna znak toho, ze je nejak posunuta...tak ja osobne by som preto sla najprv k zubarovi a on by teda zvazil, co dalej...zrejme by nasledoval rontgen celuste a mozno aj nejaka operacia, aby to posunuli...ale to su len moje domnienky:) Alebo mu staci zavolat a spytat sa, ci to treba riesit najprv cez neho alebo cez obvodneho lekara...

sanka123

ja mam tiez problemy so sankou, tiez mi to tam tak divne preskakuje a bojim sa, aby sa to este nezhorsilo, musim si davat pozor na to co jem, ziadne tvrde potraviny. Niekde som pocula, ze to moze byt kvoli skripaniu so zubami, lebo to som robila od malicka a ze vraj sa tym moze posunut cela sanka. Existuje na to vobec nejaky doktor?