s priatelou sme spolu dlho aj sa milujeme dlho len problemy začali len teraz. Partnerov nemenim ani ja ani ona. Po milovani mi zcitlivie penis zčervena mi predkožka a vyhodia sa miniatúrne červene vyražky predkožka je uplne sucha a popraskana, a sucha je aj pokožka na penise. Pri sex. styku to štípe inak to len svrbí. Síce to po čase prejde hned po styku sa to znova objavi.Je to len z ,,opotrebenia,, alebo je to nejaky važnejši problem? Čo s tym?
prosim o radu!
Je to opotrebovanie... podrazdene, ak nie je dobre oholena, resp. nie cerstvo z popichanie tymi malimi chlpkami su tie cervene bodky, to sa zahoji. Alebo ked je suchsia pri prvom "prieniku" si to znova podrazdis o tie male ostne. Sucha pokozka je z opotrebovania... Urcite to nemas za kazdym.
myslim ze by ste sa mali krotit obidvaja lebo ho o chvilku zoderiete
Podla mna ide o mykozu...Pokial ma Tvoja priatelka kvasinky, prenasa sa to aj na teba, a preto ta reakcia...Odporucam preliecit obidvoch, inak si to budete "odovzdavat" donekonecna...Inak, kratkodobo zabera aj Canesten krem, ale treba to kazdopadne preliecit u obidvoch.
Vyzerá to na alergickú reakciu,treba sa ísť poradiť s doktorom.Z opotrebenia to nie je určite, možno tvoja priateľka berie nejaké lieky a ty na to reaguješ. Alebo reaguješ na kondóm...