Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

samoopaľovacie mlieko

ln

ja si idem kupit samoopalovacie mlieko na telo a tiez by ma zaujimalo,ci sa nemoze dat aj na tvar,mozno ze aj ano a tie na tvar robia len pre peniaze,proste chcu si zarobit,tak vymyslaju rozne druhy a pritom by stacil 1,ale mozno to je len moja teoria a pravda je inde...ja sice samoopalovak na tvar uz mam(dostala som ho raz ako darcek)ale je prilis "bronzove"ja potrebujem nieco len na jemnejsie opalenie a to mlieko na TELO je prave take...,tak tiez ma zaujima ci si ho mozem dat na tvar

majolenkkka

ja mam garnier a je super, rozmyslam vsak, ze ci si ho mozem dat aj na tvar alebo si mam kupit co je zvlast na tvar ( tiez garnier) len nechcem zbytocne vyhadzovat peniaze tolko, skusali ste niekto to telove mlieko aj na tvar?

michaela23256

podľa mňa ten johsons nesmrdii..naopak zvkyla som si nam,a ked sa pekne rozotrie,tak to vyzera pekne,ale treba sa aj prirodzene opalovat a vtedy to tak zvyraznii..a nezanechava skvrani na obleceni pri poteni ja som sa s tym nestretla..ja by osm ho odporucala..na svetlu plet,kedze ja som taka:)

garnier

najlepsie zo vsetkych co som doposial vyskusala sa mi najviac osvedcilo samoopalovacie mlieko GARNIER(je to vlastne hydratacne telove mlieko, ktore dodava lahke opalenie)...zarucene nezanechava flaky, prijemne vonia na rozdiel od ostatnych a je velmi dobre na tvar...je to samoopalovacie mlieko, nie krem!! to znamena, ze intenzitu opalenia si regulujete same, podla toho ci chcete mat stmavnutie pokozky len velmi jemne alebo tmavsie...aplikujete ho aj 3dni za sebou... neodporucam ho velmi babam, ktore chcu pokozku velmi stmavit, pretoze co sa tyka efektu opalenia, je velmi jemne....dufam, ze som vam pomohla :)

resetka

Mne hrozne vadi ten smrad z nich,ktory sa drzi na tele cely den.Akoby som aj po hodine bola lepkava.Fuj.Az mi je to neprijemne sa ku niekomu priblizit.Mam pocit,akoby som smrdela.Dokonca aj ked sa navonavkujem, ten pach to prekryje.Uz som mala vela znaciek a ten smrad je stale.Aj tohto roku som si kupila velke balenie NIVEA,ze sa pred plesom budem aspon 2 tyzdne natierat,ale po 3 dnoch som to vzdala.Bolo mi zle z toho pachu.Radsej ostanem svetla.

figurka

skusala som si ho dat na druhy den som citila ze ne prijemna vona...a pri sprchovani som citila ze som natreta aj ked to bol druhy den fakt ta hydratacia tam je...no nebol to taky pach zeby sa to nedalo vydrzat vecer to bolo ok az rano ked som vstala ...ale da sa to ked sa vecer clovek natrie rano vysprchuje :-)

kiki

Figurka ja som ten Johnson mala, a strasne smrdel! Takže hneď letel do koša...moja sesternica si ho dala omylom na tvar a pekne jej to chytilo takže si ho môžeš dať aj na tvár, ale v tomto by som sa skôr spoliehala na samoopalováky na to určené. Ale fakt smrdi