Vedeli by ste mi poradiť kde by som mala začať ak by som chcela isť cez letné prázdniny brigádovať do zahraničia??napr: Rakúsko...bola by som veľmi rada za vaše rady aj skúsenosti..:-)
Brigada v zahranici (Ako na to?)
ahojte, chcem ist na brigadu do Grecka ale nemam s kym, nenajde sa nejake dievca, ktore by islo so mnou? Vsetko vysvetlim
ahoj kikuus ja by som išla :-) ako si si to vybavila minulý rok?? a čo si tam robila??
aj ja by som chcela ist cez prazdniny do zahranicia ale skor ku moru asi na cyprus, spojit dovolenku so zabavou uz som tam raz bola a je to super :) len teraz nemam s kym ist
cez nejaku agenturu-najlepsie ak ti to pomoze vybavit niekto znamy-ale vybavuj len vo vecsej agenture-ale najprv si o nej pozistuj nie len tka hocikde ale od ludi ktori cez tuto agenturu boli pracovat ake maju podmienky atd-proste vsetko o tej dotycnej agenture a ich pracovnych ponukach(len reto aby si nahodne neostala visiet nieke v cudzine bez prachov), skus im potom zuzit okruh ze co by si chcela robit,priblizne v ktorej krajine a co je HLAVNE!! nikdy nechod sama!!stale chodte tak aby ste isli aspon 2osoby,
neviem s akeho si mesta ale skus Studensky servis
no to by aj mňa zaujímalo
poradíte???? čo ste boli za hranicami aké s tým máte skusenosti...kam ste najskôr išli do neakej agentúry alebo čo???