Dokážem takto schundúť?

Príspevok v téme: Dokážem takto schundúť?
Michal_PU

Ahojte!
Mám 20 rokov, rok a pol dozadu som vážil príjemných 74kg a mám 188cm. Odkedy mám zdravotné problémy a viac ako rok užívam lieky som pribral na cca 87kg a cez tieto vianoce až na 96kg :(( Mame som sľúbil, že začnem chunúť. Predstavujem si to asi takto:
Raňajky: 2 nastrúhané jabká a 2 nastruhané mrkvy
1. olovrant: Jedno kivi a jedna mandarinka
obed: To čo bude doma navarené alebo na intráku v jedálni, ale pokúsim sa jesť menšiu porciu a zdravé jedlá.
2. olovrant: jedno kivi a mandarinka
večera: 3 nastrúhané mrkvy.
Niekedy ak bude v akcií ananás tak by som si môhol jeden kúpiť a vymeniť ho za niečo v olovrantoch.
Samozrejme budem piť veľa vody a budem doma robiť nejaké cviky a voziť sa na bicykli.
Takto by som chcel schudnúť na aspoň 75kg aby som mal peknú postavu.

Mám šancu takto schudnúť? Viem, že mi to budú lieky strašne brzdiť bo je napísané v príbalovom letáku, že sa z nich priberá :((
Má niekto nejaké rady a návrhy?

pelera

Z toho co mu pisete sa akurat dobre zapliesni a nie ze schudne!! Cerstve ovocie a zelenina ti pomozu ku zdravej hmotnosti.

xnusoba

ja suhlasim s mirom, to co si si vymyslel nie je dobre, skus nieco taketo: ranajky ovsene vlocky ci uz s jogurtom alebo mliekom ak si odolny mixni s vodou a nalej do seba , desiata cottage, tuniak, tvaroh... obed prsia alebo hovadzie, ryza, zemiaky zelenina, olovrant nieco z desiaty alebo obeda, vecera,prsia tvaroh cottage, protein to uz je na tebe...a mala drobnost...nenapchavaj sa mrkvou

Michal_PU

Dobre jabko si na večeru nedám... Normálne vypijem za deň tak 1/2L mlieka bo to mi veľmi chutí a ináč pijem iba vodu z vodovodu... Mal by som piť niečo extra?

v

to je uz lepsie,ale z vlastnej skusenosti by som ti radila nedavat si na veceru jablko..mne po nom vzdy nenormalne rychlo vytravi a o hodinu sa uz nemozem dockat ranajok:)
a este sa chcem spytat co mienis pit?

Michal_PU

Dobre tak to trošku upravím... Dám si na:
raňajky ovsenné vločky s mliekom alebo nizkotučným acidkom (1% tuku)
olovrant: nastrúhané ovocie a zeleninu
obed: väčšinou nám robia v škole mäsko a rýžu (hranolky bude lepšie vynechať)
olovrant: Ryby v konzerve? plus niečo ovocné?
večera: skúsim aj ja tvaroh + jedno jabĺčko...

Môže byť takto alebo to mám upraviť?

miro.83

Moj priklad:
Vstavam o 7 40
8 00 ranajky ovsene vlocky 80g, odtucnene mlieko 0,3l
11 00 5 vajec (s toho 3 bielka z vajec a 2 cele vajcia), 80g celozrnneho chleba alebo takzvane prazenica na teflonovej panvici
14 00 100g kuracie prsia, uvarena ryza 150g
17 00 130g tuniak v konzerve vo vlastnej stave, 40g Ryžové chlebíčky RACIO
20 00 130g odtucneneho tvarohu, 0.2l mlieka

Denne prijmete okolo 146 Bielkovin, 187 sacharidov, 28 g tukov to je 6851 kJ.
Budete chudnut a nepocitite hlad.