Passedan

timothyferriss

Niektorí ľudia môžu mať prospech z užívania Passedanu a pociťovať úľavu od nervozity a úzkosti, zatiaľ čo iní môžu mať iba minimálny účinok mysingingmonsters.io

MiceF

Prepáčte, môžete mi prosím dať viac informácií o tom, aké skúsenosti sa zaujímajú? Chcete vedieť, či niekto užíval tento liek a či mu pomohol? Ak áno, môžem Vám povedať, že niektorí ľudia uvádzajú, že liek Passedan im pomohol zmierniť úzkosť a napätie. No samozrejme, každý organizmus je iný a účinky lieku sa môžu líšiť. Ak máte konkrétne otázky alebo obavy, odporúčam sa poradiť s Vaším lekárom alebo farmaceutom.
pokemonfusion.io

marsela

Ja mám skúsenosť s týmto liekom a môžem odporúčiť pri tréme pri verejnom vystúpení a celkovo ak ste trémista tak je to jeden z najúčinnejších prírodných prostriedkov. Vyskúšala som rôzne prípravky (Persen, Sédatif PC, ai.)ale tento je najúčinnejší. Pri ostatných som nevidela žiadnu zmenu.

sassannka

Je to prírodné sedatívum. Naozaj pomáha. Aj keď neviem si predstaviť, ako sa po ňom dá naučiť na skúšku... Asi by som sa bála, že mi to nepolezie do hlavy :-)

chrumka

ulla ja som isla k lekarke s tym ze mam hrozne stresy zo skusok,vraciam,hnackujem,niekedy az triaska.dala mi toto,tak som chcela vediet ze ci ma niekto skusenost.o tyzden mam skusku,tak sand mi to pomoze.ale citala som este o jednom lieku,homeopatikum,vola sa to Sédatif PC,tabletky.len neviem ci je to na predpis,alebo volnopredajne.

ulla

ahoj, nepoznam ten liek, ani som ho neuzivala.. ja len, ze som si pozerala na nete a nasli mi aj passedan kvapky a vraj su uplne prirodne a pomahaju pri: odstraňujú pocity napätia a stiesnenosti (skľúčenosti . Majú priaznivý vplyv na žalúdočné - , črevné - a srdcové ťažkosti spôsobené nervozitou, bez obmedzenia fyzickej a psychickej výkonnosti.)
tak presne nieco taketo zhanam.. a nenasla som skoro nic prirodne, akurat len na lekarsky predpis, tak ja asi zajtra zbehnem do lekarne si ich kupit, ale predsa len by ma potesilo, ak by s tym mal niekto skusenosti ci to pomaha a ci sa to oplati..
a chrumka, ty kvoli comu by si ich chcela brat?