Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aj vy používate margaríny?

mogena

Masanka: skus dat tu tvoju ramu nejakej hladnej tulavej macke! Aj keby mala zdochnut ti ju nezozere a ty to jes a davas rodine?!

Mimi323

Masenka, napríklad u nás na východe je reťazec obchodov Milk agro a tam nenájdeš ramu, Floru a podobné hovadiny.
No a ktoré maslo? - obyčajné, hlavne aby to nebolo maslinko a podobné napodobeniny masla, naj je čerstvé maslo, to je už jedno akého výrobcu si vyberieš. Ja zvyknem kupovať Liptov.

hmmmmmmmmmmmmm

a suhlasim s iriky, na pecenie len maslo.margarin-hned da kolacu, zakusku cudnu pachut, to tam akoze niekto neciti??

maasenka

mimi, ano ja viem,co sa tam vsetko pise.no doteraz sa to vsetko tajilo,ci co? preco sa teda castejsie niekde nepisu tieto negativa?ano ja viem,ze aj rama je margarin,no my ho jeme uz velmi dlho a nikomu nic nie je...
no a ktore to obyc.maslo je naj?

hmmmmmmmmmmmmm

nie nepouzivam ich uz davno/aspon 10 rokov/ked som sa prvy krat dozvedela,ze stuzovanie tukov moze byt karcinogenne, takisto som citala ,ze ako akcelerator sa pouziva/l/ nejaky tazky kov.dakujem , neprosim/.ak sa bojite cholesterolu, ano maslo ho prirodzene obsahuje, ale ked nepapame prilis vela mastneho tak trochu masielka si mozeme dopriat na chlebik, nie?a varim len s oliv.olejom.nevyprazam.vacsinou dusim alebo peciem.

mogena

mirka: co to znamena, ze sa nepokazi? To ze to nieje ziva strava! Alebo? Skuste to dat nejakemu zvieratu ani to neonucha!

maasenka

no tak my doma pouzivame len Ramu, sem- tam Coop jednota margarin, chutia super, maju taku maslovu chut. a vsetci sme zdravi!ziadny cholesterol,ani nic podobne. a o Rame pisu, aj reklamuju same pozitivne veci.. a je chutna.. take, co "padaju z nozika" neznasame- veto, perla....
sem-tam kupime aj nomalne maslo, kvoli priatelovi,ten je len take:-), ale ktore z nich je to naj.?tych je tiez vela druhov,lacne aj drahe...

usiko

ja pouivam len prave maslo a olivovy a slnecnicovy olej, olivovy exitra panensky.....margariny su naozaj skodlive, preto mi pripadaju smiesne aj vsetky tie reklamy na Floru, ktora vraj prispieva k zdravemu srdcu....ja neviem, asi by ich mal nikto zazalovat za klamstvo.....