domace zvierata

Sue235

Ahojte, neviem, či má niekto skúsenosť s chovom afrického slimáka, každopádne mám dvoch. Jeden včera pri lezení spadol na podlahu a rozbil si ulitu. Večer mu už odpadla a zostala tam akoby tenká blana. Radšej ho neberiem ma ruku, aby som mu neublížila. Všetko robí v poriadku, len by som sa rada opýtala, či nepotrebuje niečo "extra" (sépiovú kosť majú) poprípade za ako dlho mu dorastie nová ulita. Za odpovede ďakujem :)

lona

môj pes zlatý retriever má v mojej izbe vlastný matrac, na ňom deku a vankúš a tam spí.. samozrejme s hlavou na vankúši :-))

hafina

no aj ja sa priznam ze pes spava so mnou v posteli...on sa normalne pyta pod perinu aby sa zakryl...teda zakryla :) do pelechu chodi len ked nie sme doma a ani s tym nema problem

colbert

tragedy,ja som tiez ked som bola na slovensku u rodicou chcela,aby si moj kocur zvykol trosku pobehat po vonku,ale dostal blsky,sla som k veterinarovi a ten mi povedal,aby som nechala radsej v byte,alebo na balkone.a jemu sa aj tak vonku nepaci.a asi by som aj neprezila,keby sa mi stratil.naozaj na neho nedam dopustit a dokonca chodi vsade so mnou.aj letecky :-) ale psika by som asi v byte nechcela.ti potrebuju väcsi vybeh ako micusky..

tragedy

hmm no do postele patri v prvom rade partner/partnerka:D nie to sa mi nepaci, zvierata do postele...a pritom zvieratka milujem, nedam na ne dopustit...ale toto sa mi zda nevhodne...
moj psik byva v bude u nas na dvore a je mu tam urcite dobre:) cely den pobehuje po zahrade a je mu tam urcite lepsie ako v byte:)

colbert

Tak ja mam britskeho kocurika a ten spava presne ako si napisala v posteli so mnou.Ale nad ranom sa vytrati spi na gauci,alebo v kupelke na zemi.je tam vyhrievana dlazka,takze hlada teplucko :-) ale skoro rano ma pride pravidelne zobudit :-) teraz byvam tyzden u kamarata a ten ma tiez macku,takze spavam s uz s dvoma :-)))) a vobec mi to nevadi :-)))