chrbtica...

danse

Ahoj,
- opatrne s naprávaním chrbtice.... Z vlastnej skúsenosti viem, že to môže mať následky. Išla som na klasickú masáž chrbtice, pani si ma usadila, postavila sa za mňa a ani som netušila a skrútla mi hlavou tak,... no nebol to príjemný zážitok a odvtedy mám problémy s krčnou chrbticou. A samozrejme stres, šoférovanie a pomernú časť dňa presedím za PC - ono to tej chrbtici nepridáva. A keďže sa snažím do seba nepchať chémiu, tak si musím pomôcť sama - chce to len trošku discipíny - dala som sa na zdravý životný štýl - každé ráno cvičím /jóga- spinálne cviky - ale opatrne, na fitlopte si zase spevňujem svalstvo tak, že chrbticu nezaťažujem/, relaxácia - super proti stresu a snažím sa sedieť správne - kúpila som si podložky na sedenie do práce aj do auta, odporúčam pozrieť si stránku pomocky. Ešte si pravidelne doprajem aj masáž - niet nad klasickú s doplnkami reflexnej masáže, samozrejme ak ju robí odborník, ktorý vie, čo robí a robí to rád. Chcela som tým povedať, že je lepšie problémom s chrbticou predísť alebo ich aspoň takouto formou zmierniť, ako ich neskôr riešiť drastickou formou - či už naprávaním alebo až operáciou... Verte mi, ja som iný človek:-)

lulusik

Ahoj, neviete mi niekto poradit, uz 2 roky mam problemy s chrbticou, mam miernu skoliozu a blok c2-3, pol roka po tom ako som prestala cvicit sa zacali moje problemy, nevolnost, piskanie v usiach, zavraty, a aj teraz ked cvicim sa tieto problemy niekedy opakuju, tie dni mam strach vyjst z domu ze sa nieco stane, chodim od lekara k lekarovi a nikto mi nic nepovie, neporadi ako sa zbavit tych problemov, prosim ak mi vie niekto nieco poradit, budem mu velmi vdacna

rastislav lopašovsky

Čaute som glaukomik(zeleny zakal) a moje priznaky môj oftamolog vylučuje so zelenym zakalom a pripisuje ich k mojej chrbtici.takže:začina to so zahmlenim videnim v pravom oku,citlivost na svetlo,kruhovite videnie v pravom oku,trpnutie dlane,prstov,ust a jazyka,podraždenost a depresia,bolest hlavy a hlavne najviac čo ma vystrašilo bolo,že som nemohol vytvarat vety a opisat vlastne čo mi je!nebolo mi vôbec rozumiet!

anka

Milé "ZDRAVIE".
Náprava kr. chrbtice manuálne je dosť drastické a pre telíčko invazívna metóda. Za bolesti chrbtice môžu väčšinou svaly, ak vylúčime súvislosť s vnútornými orgánikmi. Svaly je možné prirovnať k lisu, ktorý stláča všetko čo je medzi jeho "ramenami". Doporučujem neinvazívne=nenásilné uvoľnenie KCH cez svaly.
Nahliadnite: www.karneval.atknet.sk - časť masáže

zanka

chcela by som sa spytat GURU,kto a kde je presne ten odbornik.Ja som sice tiaz z BA,ale dost casto chodim do okolia BN a tiez mam nejake tie problemiky s chrbticou.

guru

keby si byval blizsie tak by som ti veel pomoct ale keby to bolo vazne tak by som ta zobral k profesionalovi ja som z BN

syma

na tej stranke je nasledovne - Choroba respirační sloucí chřipkou je nemilá věc, ale dá se přestát i tak, že se neléčí.
Občas se však může z příznaků takovéto choroby vyvinout choroba s vážnějšími symptomy, o kterou se již musí starat ani ne praktičtí obecní lékaři, ale spíše patří do rukou odborných specializací, zejména venerologů ( příjice, syfilitida a tzv. čangr ), to v tom lepším případě. Začíná to ovšem stejnými příznaky.
A ještě horší je, když je s touto chorobou spjata ještě psychická újma dotyčného, například neschopnost si vzpomenout, chorobná lhavost, výpadky paměti a ztráta soudnosti. To už je opravdu na léčení v opravdu řádně zabezpečeném zařízení, nejen v klecovém lůžku.
Nebo že by se konečně někdo rozhoupal a poctil svým zájmem a uměním vyšetřit podivné hospodaření, provázání financování a daňové úniky, spolu s podivným úmrtím - safra, to je víc, než indicie, takový soulad náhod.

agata šeda

áížý
A na drogach nahodou niesom??????????????????????Hovori sa podla seba súdim teba....................