Prosim poradte mi, čo to môžem mať a prečo, silne pachnuci vytok, ide mi hlavne o ten pach, ktory prenika aj cez oblecenie. Opakuje sa mi to 1x rocne. Vysledkz mam vraj dobre od gyn. doktora po vyteroch. Je to zvlaštne a je mi to trapne za nim chodit. poradte mi nejake mena antibiotik, ktore ste mali dobre skusenosti, ten moj mi raz napisal nieco ako polyginex, ale o par dni som to opať citila. Dakujem za radu
pachnucí vytok
po 1. predpisal ti Polygynax:)
a po 2. vobec to nie je trapne, ej to uplne normalne ist s tym za gynekologom
skor je nenormalne neist
zbytocne ti budeme radit volnopredajne cipky alebo antibiotika kazdopadne treba spravit vyter. Mozem ti poradit cipky na jednu bakteriu napr aty mozes mat ňuplne inu premnozenu..
treba sa znova a znova preliečit, opat k lekárovi,iné lieky,kým sa to nevylieči.
S ochranou to robíte správne,treba asi preliečit aj partnera.
prosim vas o radu mavam taky zltkasty vytok a ma priserny zapach...niekedy si ho aj sama na sebe citim a co je najhorsie ked sa s priatelom milujeme tak to citi aj on.kvoly tomu sme zacali pouzivat aj ochranu lebo priatela zvykol po milovani palit penis.co stym mam robit?bola som aj u doktorky a dala mi nejake vaginalne tabletky chvilu je dobre a ono sa to potom vzdy vrati naspat...pomozte mi co mam robit?
pacientka/ pisala o pachnucom vytoku..a ten moze byt aj pri mykoze aj pri nejakom bakterialnom zapale a pod.
vyssie pH mas,ked sa premnozia nejake bakterie a vytlacia prirodzene laktobacily,ja ti z vlastnej skusenosti poradim bavlnene cele nohavicky,nie tanga, mydlo na intimnu hygienu,podla mna naj su laktacyd alebo tial,to je talianske mydlo,dostat v lekarnach alebo na nete,velmi dobre...potom skus upravit stravu,ziadne biele veci...bielu muku,cukor,pecivo,vela zeleniny a vlakniny a kup si aj nejake probiotika
a kto tu píše o mykoze?
Klion, Dalacin, Metronidazole.
Je to odskúšane od doktora.
antibiotika sa na mykozu nedavaju! tie ju podporuju! davaju sa antimykotika! antibiotika jedine ak mas bakterialny zapal napr so streptokoka.
chod na gyndu znova na vyter, neliec sa sama, ked nevies cim je ten zapach vyvolany
dakujem, on mi 3 roky dozadu napisal take antibiotika, hned zabrali. Ja mam len jedneho priateľa, takže toto všetko nechapem prečo sa mi to vracia. nevieš prosím čo spôsobuje zmenu PH?
pravdepodobne mas vyssie pH vo vagine a premnozene "zle" bakterie,vola sa to bakterialna vaginoza a vtedy vytok zapacha akoby po rybacine a najma po nechranenom styku,ked sa zmiesa so zasaditym ejakulatom,lieci sa to zvycajne Entizolom vaginalne aj celkovo,skoc za gyndosom,on by mal vediet co a ako,drzim palce:)