Mám obrovský problém, milujem svoje dievča, ale keď príde ku sexu tak vždy zlihám, proste sa mi nechce postaviť. Myslím si, že je to strachom z neúspechu. Ibaže už sa krútim v začarovanom kruhu a neviem čo mám robiť. Som úplne zúfalý. Viete mi niekto pomôcť.
Nepostaví sa mi
Moze to byt psycho blok ale aj nieco ine. Ten moj mal rovnaky problem a bolo to cim dalej tym horsie. Nakoniec sme boli v sexsope a kupili sme nejake afrodiziaka. Volalo sa to Eregma ale existuje viacej pripravkov. Treba si vybrat tie spravne. Nieje to najlacnejsie, ale vysledok sa po takom tyzdni uzivania zacal prejavovat a teraz je uz vsetko OK. Ma este niekto skusenosti s podobnymi "liekmi"??
je to psychicka zalezitost...ked sa nieco ocakava a je to take ze podme na vec...nie vzdy to tak aj funguje,ako by sme chceli...
tak asi vacsinou holka "navrhuje" sex a ty v tedy nemozes..thak skus ty ked ti bude stat a budes vzruseny...
jezis pal do pice uz technecium.. ked nevies niekomu normalne poradit tak sa radsej zdrz komentaru .. cisty magor
a teraz k teme..janek robievas sa aj sam? a v tedy ti stoji? pretoze to nemusi mat prave psychicky povod.... chalanovi by sa mal postavit vzdy , strach nestrach .. ak si vzruseny tak by sa mal postavit aspon trocha ....
odborníci na mosty majú takú teóriu, stavaj len tam, kde je brod najmenší