ahojte,chcela by som sa opýtať, či niekto z vás nemá skúsenosti s prípravkom proti vypadávaniu vlasov Salon Textures, prípadne by ste mohli poradiť,aký prípravok sa osvedčil pre mužov. Dakujem
Salon Textures-prípravok proti vypadávaniu vlasov
Ahojte, ja som sampon pouzivala asi pred 2-3 rokmi. Neviem uplne posudit, ci mi vlasy menej padali, nesledovala som to nejak. Ale urcite mali vacsi objem, co si vsimli vsetci. Mam skor jemne vlasy, cize bez objemu a po tomto sampone som zrazu mala hrivu. Vlasy boli na pocit o dost pevnejsie a objemnejsie. Negativom je vacsie vysusenie vlasov a tym tazsie rozvesavanie najma dlhych vlasov. Ale staci pouzivat kondicioner, pripadne olejcek na konceky a Je to. Osobne mam skor mastnejsie vlasy, takze mierne vysusenie mi nevadilo. Teraz mam vlasy po ramena a idem objednat opat prave kvoli objemu. Je sice drahy, ale doteraz naozaj jediny, pri ktorom som mala vo vlasoch objem a staci ho pouzit ozaj malicko, pretoze peni poriadne.
ja som mala šampon aj kondicioner a žiadny rozdiel som nevidela...
nepomohol mi v ničom...
Vrele doporučujem.Používam asi 7 rokov , umývam s ním vlasy 1x týždenne..Neľutujem peniaze.
www.vlasovakura.sk
Ja som sampon pouzivala po porode, ked mi velmi padali vlasy a bol skutocne ucinny.