Prosim potrebovala by som poradit.Neviete na aky odbor, na ktorej vysokej skole,prijimaju aj bez prijimaciek na externe studium???Prosim poradte.. Ale taky normalnejsi obor, nie ze banictvo/hutnictvo :))..
Kde nie su prijimacky na externe VS???pls
a preco bez prijmaciek? nechce sa mu ucit?
ak to berie tak, ze hocico, nebude ho bavit ziadna skola,ak aj mna:-)) Tak este skus Uni A.Dubceka v TN: www.tnuni.sk Su tam fakulty priemyselnych technologii,mechatroniky, specialnej techniky. Alebo este UCM v TT: www.ucm.sk a tam by som skusila fakultu informatiky, zda sa mi, ze ani tam sa nerobia prijimacky
Vysoka skola sa nevybera, ze "hocico". Ved on musi vediet co ho bavi, alebo comu rozumie, k comu ma vztah. Ak napr. nerozumie pocitacom, co by robil na informatike? Pre chlapa by som odporucala technicke odbory, aj ked si napisala, ze hutnictvo, banictvo nie, ale prave z tychto odborov je v dnesnej dobe najlepsie uplatnenie. Manazerov je uz dost.
Dakujem :), ale ja by som potrebovala nieco skor pre chlapca..manazment, informatika..hocico.. dakujeeeeem..
Uni sv.Alzbety so sidlom v Ba, ma detasovane pracoviska v Bardejove,Novych Zamkoch, Piestanoch,Presove,Trstenej,Kosiciach, Cadci,Ziline, ale aj v CR,Nemecku, Keni,Kambodzi. Nech sa paci/ www.vssvalzbety.sk